Hirdetés
- Acer notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Összefoglalva:
Nem tudni hogyan terjed.
Böngésző sebezhetőség? ha igen, milyen böngésző, milyen verzió, szóltak erről a böngésző gyártónak, ha igen mi lett az eredménye, mit válaszoltak, ha nem miért nem, szégyenlősek?
Fertőzött email? volt annak csatolmánya (pl: fingoskecske.zip) vagy az sem kellett, elég egy rosszindulatú kód ami lefut a háttérben?
Op rendszer hibát kihasználva terjed? ha igen mely desktop rendszereket érinti, mindegyiket vagy csak a régebbieket? szóltak erről valakinek, miért nem.
Esetleg harmadik fél appján keresztül? Melyik az?
Az eredeti cikkben írják, hogy a munkaállomások között továbbterjed, a szerveket is fertőzi. Itt mi a helyzet? NAT/tűzfal? Hogyan? Csak úgy? Mindegyiken vagy csak néhányon?
Szervereknél, mely szervereket érinti?Láttunk viszont, képernyőképeket, tudjuk, hogy újraindításnál milyen képernyőkép fogad, és hogy szokatlanul sok pénzt kérnek, de úgysem érdemes fizetni, mert nincs semmi becsületük ezeknek a gazembereknek, de ideje lenne beszerezni egy vírusirtót linuxra is.
-
-
törölt tag
Amúgy van róla vmi infó milyen sebezhetőséget használ ki linuxon?
A windows nem érdekel -
törölt tag
Nekem eleve nem /home-ban vannak a saját cuccaim
Tudom nem egy biztos megoldás, de minnél jobban eltérek egy alap rendszertől, annál valószinübb hogy egy ilyen vírus békén hagyja. -
törölt tag
Komolyan van olyan aki rootként futat ismeretlen dolgokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest