Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Elírtam, úgy lett 20k
Amúgy azért nyugaton egy középvállalkozás ki tud ennyit fizetni (mégha nem is mellényzsebből). Ahol dolgoztam egyik nyáron német építőipari vállalkozás (kb 60 munkás plusz vezetőség) pl hasonló értékben szerzett be eszközt és járművet azon a nyáron anélkül hogy ez likviditási gondot okozzon. Ok, az befektetés ez meg nem, de a lényeg hogy volt ennyi pénz a cégben anélkül hogy a működést veszélyeztesse. -
nemlehet
őstag
Igen én is ezen gondolkodok. Egy átlagember azt sem tudja mi a bitcoin, vagy hogy szerezhet, másrészt ez azért nyugaton is sok pénz. 20k dolcsi azért egy középrétegbelinek is fáj...
Ezt inkább vállalkozások tudják megfizetni, de ott meg van backup. Ez így inkább csak szimpla kiszúrás, mert hogy ezzel érdemi pénzt lehessen keresni azt nehezen hiszem el. 1 vagy 0,5 bitcoin inkább olyan összeg amit sokan kiadnak ha beszopnak egy ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest