Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
kreatív idézés érvelési hiba.
az eredeti szövegben az volt, hogy: ""ilyen lófing kis cégek kreálnak olyan alkalmazásokat, amiket utána milliós userbázis használ,": én hajlandó vagyok megegyezni arról, hogy ezek a cégek menjenek a felhőbe, de nélkülem. mint a három. vagy öt."
én nem hiszem, hogy a magyar kkv-k között olyan sok olyan cég lenne, amelyik milliós userbázist építenek. van ilyen, ezt nem vitatom, de teljesen biztos vagyok benne, hogy én egészen jól elvagyok nélkülük.ne viccelj már, 1.3 misiből egy komplett intel szerver kijön, nem egy systemx. de 1.3 misiből simán kijön egy combos szerver 16 magos ryzennel. tudom, mert építettem már ilyet.
"Az ilyen "egy irodaházban elférünk" cégeknél": de ez a magyar rögvalóság, főleg vidéken. igen, van egy lakossági előfizetése, nem egyszer nem kétszer azért, mert nincs más. azoknak a távközlési szolgáltatóknak, amelyeket nem én csinálom (
) és nem én jelentek be nekik hibákat, van, hogy egy isdn telefonvonal megjavítása három hét. ilyenkor hol legyen a fájlszerver? házon belül?
persze, ha megszakad a net, akkor lehetnek problémák. pl. valódi kártyával kell pasziánszozni
de akkor is, előbbre van, hogy ki tud tölteni ilyenolyan jelentéseket, űrlapokat még akkor is, ha nem tudja beküldeni, mert amikor megjavul a netje, beküldi egyben.
az tény, hogy idiótákat lehet látni ilyen cégeknél. én például láttam olyat, ahol az irodaházi okostojás vetetett magának lakossági internetet. és amikor megkérdeztem, hogy a nagyvállalati bérelt vonal, amiből ide is jut, miért nem jó, akkor hebegés-habogás van...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Úgy tűnik, hogy a Microsoft ügyfeleinek felhős adatbázisaiba könnyedén belenézhettek a támadók, de változtatásokat és törléseket is végrehajthattak.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest