- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Minyi
tag
Szép is jó is de az ára kicsit sok is,de ha teljesítménye így muzsikál akkor az árat sem sokallom már.
-
P00By
nagyúr
Elpida rulz!
-
menalcas
őstag
Nagyon aranyos és teszetős darabok, gondolom az áruk is Xtreem magas lessz
szerk: most néztem pl a Corsair TR3X6G1866C9DF kitet ami ugye 6G viszont csak 1866Mhz és CL9és az ára 70K akkor ebből a 6G kit cl7 tuti csillagászati áron lessz
-
N-vidi-A
őstag
Brutális, csak az ára is az lesz!
-
bartucc
addikt
Jók lesznek, bár a gyártóról kevesett hallottam eddig (tájékozatlanságom hibája ahogy látom, nem a gyártóé). Minőségi, de drága ahogy szokott lenni.
-
szuper-t
őstag
CL 7-8-7-20-as időzítést kínál a 2 GHz-es órajel mellé, amit 1,65 volton képes teljesíteni.
cl7 nem sok egy icipicit?:$ -
Móci
addikt
Pöpec ramok, csak szerintem aranyáron lesznek... pedig igencsak szépen lehetne őket hajtani.
-
-XadAnuX+
őstag
Na ez a ram nagyon odateszi magát. CL7-ben 2000Mhz, már eléggé üt
-
subaruwrc
félisten
elpida hyper ic befigyel. nem lesz egy olcsó darab az tuti. de megéri az árát aki tudja értékelni.
-
mephi666
nagyúr
xXx kit vin diesel ajánlásával?
"hasonló" időzítéssel jött még karácsony körül az ocz blade kit is... 1.65ön vitte a 2000mhz-et 7-8-7-20-ban az is... meg pl g-skill kit is volt hasonló specifikációval... de azért ez sem rossz... arany árában
-
Hunpriest
senior tag
Érdekes ez az élet tartam garancia.
Kár hogy már 3 év múlva mehet a kukába mert addigra a DDR3 már nem lesz jó semmire.
-
nkmedve
őstag
De most tényleg, ha mondjuk csak két channelben használjuk egy core 2-es rendszeren (ami elég elterjedt) akkor egy ilyen RAM mennyit dobna a sebességen egy mezei 800as (CL5os) DDR2hoz kepest? Nagyobb késleltetés és FSB miatt lehet még lassabb. Még Core i7-tel is WinRAR-on kivül mi az ami ki tudná használni? Jó lenne valami ilyen teszt.
Játékoknál az alapján amit láttam alig van különbség DDR2 (CL5 667Mhz és CL4 800MHz volt nekem), és DDR3 között.
Drága drága és nem nekünk találták ki, de vajon aki meg tudja engedni magának annak érdemes ilyet venni?
-
Hulk24
senior tag
úh, ez nagyon kemény! core i7 alá, ilyenek jönnek, ha átmegyek!!
-
Mondjatok egy (hasznos) programot, aminél szemmel látható a különbség egy ilyen és egy mezei 1333-as ram között...
-
gYaLo
őstag
Ár ?
-
zed1983
őstag
CL 7-8-7-20-as időzítést kínál a 2 GHz-es órajel mellé
Ez szép...a minap volt egy DDR2 1066-os kit cl7-el, hát akkor ez -
gooool
őstag
Nekem egyszer volt Team Group KIT-em,de meg kellett tőle válnom.Azóta is sajnálom,de a pénz jobban kellett.
Arany árban lesz,de ezt a KIT-et nem is adnám akárki kezébe.Kb olyan szerintem,mintha az ember egy Ferrari tulaja volna,csak kicsiben.
A beszerzésről meg ne is beszéljünk.Egyáltalán van aki a PH!-n árul valaki ilyen ramokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Team Group elkészítette 2000 MHz-es memóriáinak háromcsatornás készletét.
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16 GB (1 x 16 GB) DDR4 3600 (PC4-28800) AMD C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Garanciális! Asus ROG CROSSHAIR X670E HERO Alaplap! BeszámítOK
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- DOMINATOR TITANIUM Fin Accessory Kit (Feles) INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest