- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Intelligent Sensing is inkább csak egy újabb kikapcsolandó funkciónak hangzik. Majd én lejjebb engedem a redőnyt, ha túl sok a fény.
Azért valahol kár, hogy ennyire csak a filmnézős felhasználókat célozzák, konzolhoz, játékhoz nem alkalmas.
-
imi123
őstag
Valamit nagyon félre értettetek.
Én csak azért írtam amit írtam mert a tv tudásához képest nagyon fapados a lejátszó.Nem egy BR lejátszóhoz hasonlítottam hanem az előző tv-m lejátszójához.
Megnyugtatlak hogy nem sajnálnám rá a pénzt ha sűrűbben néznék filmet.
De örülök hogy mosolyt csaltam az arcodra.Már megérte megírni a kommentet.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
kokobe
őstag
Mert vegyél , hozzá minőségi lejátszót ők gyártják a legjobb blu ray lejátszókat!Ezért nem basznak ki magukkal , hogy ugyan azt a tv-nél megkapd.Hozzáteszem semelyik tv yártó beépített lejátszója sem fog olyan jó képet adni mint egy jó blu ray lejátszó ill media player.
Egy Pana ub820 és besza behu...<---AMD___ATi--->
-
Sinesol
veterán
Azért megmosolyogtató amikor komoly tv-t vesz az ember, aztán rendes forráskészülékre meg sajnálja a pénzt. Kb mintha vennél egy félmillás fejhallgatót, aztán bedugnád alaplapi hangkártyára. Tv-s médialejátszó használatához kár OLED-et venni, amit egy olyan alapszintű elektronika tud, ahhoz elég egy belépő kategóriás LCD TV is.
Most nem jut eszembe pontos adat, de amikor legutoljára néztem, akkor talán egy Radeon Vega/Gtx1080 volt az ajánlott vga egy combosan beállított MADVR-es videólejátszáshoz. Lehet tippelni ehhez képest hol lehet akármilyen random tévés chip.[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
Ja ja.
40-es Panám támogatja HDR10+-t,Dolby vision-t,Dolby atmos-t,HDMI 2.1-et, de lejátszóját a 2 éves előző LG tv-m körberöhögte.
Nem értem miért nem bíznak meg külső fejlesztőt ha nekik nincs idejük ilyen "apróságokat" fejleszteni.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
GreatL
őstag
Filmmaker... mekkora bullshit.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
krx21
nagyúr
Semmi hírek hdmi 2.1-ről, G-sync támogatásról? Kár...
-
veterán
Jó lenne ha már a média lejátszójukat frissítenék mert a mostaniak eléggé szánalmasak.
duree54
-
Tigerclaw
nagyúr
Elég fura, hogy a tévé gyártók egyre jobban a minőségi megjelenítés felé mozdulnak el és eközben a tartalom oldalán az alacsony minőségű, alacsony bitrátás stream hódít, ahol a mérce hogy épp csak átvigyék lecet, vagy csak átbújjanak alatta valahogy.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
junior11
veterán
Már az idei LCD tévéket is bemutatták.
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van