Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Én hozzád képest csekély szakértelemmel rendelkezek. Viszont nekem is előbb utóbb gépet kell vennem, és természetesen érdekel a téma.
Az általad felhozott érveket a heterogén architektúrák irányába teljes mértékben elfogadom, illetve azt is, hogy ez lesz a jövő iránya.
Csak az a kérdésem, hogy mi garantálja, hogy a szoftveres irány lépést fog ezzel tartani. Ez csak egy sejtés, de úgy érzem, hogy a legtöbb programozó (az egyre bonyolultabb, számukra nehezen átlátható feladatok miatt) a mai napig képtelen meglépni a többmagos paradigmaváltást, és iszonyat rosszul optimalizált, vacak programokat gyártanak. Az a néhány legnagyobb vállalat mint pl. Adobe, Autodesk stb. még talán próbálkoznak, de ott is csak egyre nagyobb bloatwarek születnek. (szerintem)
És akkor mi a helyzet a játékokkal, ahol szintén egyre jobban képtelenek lépést tartani a hardverrel és egyre összecsapottabb, alul optimalizált produktomokat adnak ki. Nem tudom, hogy még az én időmben számíthatok arra hogy beletanulnak a heterogén programozásba és arra életképes jól optimalizált szoftvereket gyártanak. Addig pedig megveszem a méregdrága heterogén hardware-t és ugyanúgy 1 homogén proci szálat használ ki, és azt is rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Arc Raiders
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Villanyszerelés
- Foxpost
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tehát ettől nem fog lassulni a Skyrim. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)