Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Abu, megkérdezhetem, hogy mire alapozzuk ezt az i7-5960X-el egyenértékű SR7-es Zen állítást?
Félre értés ne essék, én örülnék a legjobban, ha egy i7-5960X procival egyenértékű Zen fele-harmad akkora áron jönne, de eddig azért olyat nem láttunk, hogy ekkora árszakadékot bárki is bevállalt volna. Miért adná hirtelen kevesebb, mint fele annyiért az adott teljesítményt az AMD?
Meg az eddig látott tesztekből sem az jött le, hogy mindent le fognak söpörni a Zen-ek. Jók lesznek az i7-6700k / 7700k ellen, már ez is szép eredmény (azok vannak ebben az 300$-os kategóriában)
Vagy valamiről lemaradtam?
@arn: az amd akkor lesz versenykepes, ha o hozza a leggyorsabb procit.
Nem, az AMD akkor lesz versenyképes, ha adott teljesítményt hasonló vagy alacsonyabb áron tud adni, és végre ezt az i5 és i7 procik szintjén is tudja hozni.
@Dare2Live: A Zen felvásárlás lesz 2017 első aranyláza.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest