- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
Egyébként mi jön novemberben?... Már úgy egyáltalán a neve micsoda, mert gondolom nem a Navi...
Ha a Vega20, arra mintha az lett volna mondva hogy nem lesz nagy előrelépés, vagy alapból nem is a gamereket célozza, nem emlékszem már, csak az maradt meg hogy nem érdemes várni rá.[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
Laja333
őstag
OCUK is elkezdte adni GPUk mellé a játékokat. 570-től felfelé.
-
Looserke
őstag
hazai kiskerek közül adja már valamelyik a kuponokat az RX570, RX580 mellé?
-
Ragnar_
addikt
Az egyetlen probléma, hogy a legerősebb radeonok hamarosan annyit tudnak majd teljesítményben, mint az Nvidia következő generáció középkategóriája (~1160) így aki a közeljövőben akar VGA-t venni annak kb. az Nvidia új szériája lesz az ésszerűbb választás, (vagy a jelenlegi Pascalok olcsóbban). A következő AMD VGA generációt van aki 2020-ra teszi.
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
félisten
Mondjuk ez jó hír, ha simán a karihoz is adják.( RX580 hoz simán bevállalnám) de nem láttam ezt így sehol külön kiemelve a PH-n kívül,csak konfigban.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
zseko
veterán
Oké az igaz, egyébként mint legolcsóbbat linkeltem be. Találtam Nitro+ -t 85k-ért, ami azonnali vétel lenne. erre rájön ~10k szállítás, de még így 95k-ért is megérné, viszont ha ehhez még hozzácsapjuk az áfát, meg béfát, meg ami még esetleg lehet, már jobban járok ha itthon veszek... 95-nél többet viszont nem vagyok hajlandó semmilyen vga-ért kiadni.
(#20) antikomcsi Nem mindenki 'játékbuzi', hogy csak az 1080Ti létezik 7870OC-t váltana, ahhoz képest jelentős előrelépés lenne, ami pedig az 580-hoz képest jelentős előrelépés (+40% alatt eleve nem érdekel hardverváltás), az olyan szinten túlárazott, hogy felőlem rajtuk rohadhat.
Egyébként persze igazad van, nem rendelnék magyarországra usa-ból, nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
antikomcsi
veterán
Te tudod, de érdekes dolog így a hattyúdala végén 580-t venni.
Nem tudom, hogy hol laksz, de Magyarországra rendelni ilyet, annyit tesz, hogy kb. garancia semmit nem ér, és az árra rájön a szállítás meg a 27% áfa meg vám kezelési díj, ha nem Te csinálod, hanem megbízást adsz a szállítmányozónak.
Egyszer rendeltem az Egyesült Államokból így, egyáltalán nem volt jó üzlet.
-
osztraksajt
őstag
Nagyjából mindent elkövetnek hogy nehogy beszakadjon a piaci ára ahogy a bányász vásárlások elkezdtek visszaesni. Egymásnak ellentmondó nyilatkozatok hogy ki miatt is nem csökken az ár, egymásra mutogatás stb.
De azért itt-ott sok esetben kilóg a lóláb, kettőt veszel a második féláron, valamelyik kereskedő megszorul és limitált akciók a piaci ár 2/3-án kitol egy nagyobb tételt, amiből látszik hogy ki van tartva nagyon az ár. De ahogy a mondás tartja a piacot nem lehet a végtelenségig átvágni.
-
zseko
veterán
Azt már nem is engedte, de magyar aloldalt választva ezt a PowerColor RX580-at tényleg meg lehet venni 75e-ért, minden egyéb rejtett extra költség nélkül? Azonnal rendelem akkor.
--
"* Above total does not include taxes or duties. Final charge amount will be disaplayed before order submission."
Jah...
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
jedis
senior tag
Anno a Ramiris-be mindig adták a kártyák mellé a gémeket, kíváncsi vagyok, hogy most adják e ?
Ha az autópályán haladván, egyszer csak vészjósló mennydörgést hallasz magad mögött, és hátratekintvén egy nagy feketeség közelít feléd ezerrel, ne hidd azt hogy egy viharfelhő vett üldözőbe !
-
Béééla
őstag
Sorozatszám alapján kéne, aztán nem tűnne el a boltokban... Kétszer kellett volna kapnom kódot, egyszer se volt a dobozban...
Bélabá
-
Laja333
őstag
Newegg már adja is RX580-hoz.
Edit: meg ahogy látom, mindenhez.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
magukhoz a kártyákhoz nem jár.Kizárólag ha komplett konfigba veszed. az előző mondatban amit idéztem nem értem a vagy szót.
"Radeon RX 580 és 570 sorozatú VGA-k mellé, vagy az említett termékekkel szerelt komplett gépekhez kínálhatnak"
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
"amelyet az AMD Radeon RX Vega 56 és 64, valamint a Radeon RX 580 és 570 sorozatú VGA-k mellé, vagy az említett termékekkel szerelt komplett gépekhez kínálhatnak."
nem látom azt, hogy pusztán egy VGA mellé járna kód sehol,gamer konfigurációhoz írják
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz szmörlock007 #3 üzenetére
A függetlenített rasztert és árnyalást megkapja. A "főnök-szolga" több GPU-s módot nem biztos, de annak alapja az előbbi eljárás, tehát később beépíthető.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
szmörlock007
aktív tag
Üdv
Abu, lehet már tudni, hogy a Star Control alatt duruzsoló nitrous milyen fejlesztéseket tartalmaz az ashes of the singularityhez képest? Ebben a cikkben szereplő újításokból mi lesz benne?
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
"Fontos kiemelni, hogy ezúttal csak akkor jár a kód, ha a VGA teljes konfiguráció részeként lesz megvásárolva."
Így a cím sem valami jó: Három játék is járhat a legerősebb AMD RadeonokhozBár ott van a "járhat" de valójában nem jár semmi, mert a komplett géphez járhat ha adott vga van benne.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos autók - motorok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest