Három játék is járhat a legerősebb AMD Radeonokhoz

Az ingyenes programok a vállalat fő kereskedőpartnereinél lesznek elérhetők.

Az AMD elérhetővé tett egy friss, ingyen játékokat kínáló promóciót. Ezúttal konkrétan három cím került előtérbe, név szerint az augusztus végén érkező Strange Brigade, a szeptember 20-án megjelenő Star Control: Origins, illetve az október elején debütáló Assassin’s Creed Odyssey.

Hirdetés

A Strange Brigade a Sniper Elite sorozatról elhíresült Rebellion fejlesztése, így az Asure videojáték-motor legújabb verzióját használja. A Star Control: Origins ismeretlennek tűnhet a fiatalabb korosztály számára, de valójában egy igazi legenda, az 1990-ben megjelent Star Control újragondolása, amelyet Stardock fejleszt, így az Ashes of the Singularity alatt is kifejezetten jól teljesítő Nitrous videojáték-motor legfrissebb verziója dolgozik a megjelenítésen. A harmadik címet az Ubisoft szolgáltatja, amely cég az elmúlt évben mindhárom, PC-s GPU-kat fejlesztő cég partnerprogramjának erejét bevetett egy-egy cím erejéig, majd a tapasztalatok alapján végül az AMD-t választották kiemelt hardverpartnernek. Az Assassin's Creed Odyssey a Far Cry 5-höz hasonló finomságokkal érkezik majd PC-re, méghozzá az AnvilNext videojáték-motor legújabb változata által hajtva.

Az AMD promócióján belül a fő kereskedőpartnerek kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon RX Vega 56 és 64, valamint a Radeon RX 580 és 570 sorozatú VGA-k mellé, továbbá az említett termékekkel szerelt komplett gépekhez kínálhatnak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez járnak-e az ingyenes játékok.

A fentebb említett VGA-hoz kapott kupon az alábbi oldalon használható fel. A promóció november 3-ig, vagy a készlet erejéig tart, a kódokat pedig december 31-ig lehet beváltani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés