Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alamuszi #287 üzenetére
Tényleg, komolyan nem értem, miért rugózol a kábelen. A kérdés az volt, használja-e még valaki (igen, használja, kiegészítőkhöz). Saját terméket nem csinálnak ilyennel, az meg egy másik tény. Ezek után nem értem, miért kell ennyit szőrözni. Bár ez már eggyel jobb téma, mint az árak miatt flémelni... Troll az egyébként, aki direkt ingerli a fanatikusokat, hogy szórakoztassa magát. Vagy az a fanatikus, aki direkt ingerli a kritizálókat.
-
válasz
alamuszi #284 üzenetére
Elég lesz a trollkodásból. Nem hitted, hogy nagy gyártók is gyártanak Apple-csatlakozóra kiegészítőket, én meg csak erre válaszoltam, a vita többi részébe nem akarok belefolyni. Egyébként is Everman hangtechnikai cégeket mondott, na azok lényegesen többen vannak (Harman, BOSE, kitudjahánymásénnemértekhozzá); én csak az ironikus párost említettem meg
-
válasz
Mr.Csizmás #81 üzenetére
Akkor meg miért számít?
-
válasz
Mr.Csizmás #72 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Gray, 12 GB RAM / 512 GB
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest