Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
és akkor pontosan mi is a problémád? megmondták nyílt napon, hogy ne menj oda, mert a tudásod kevés, te odamentél és, nicsak, kevés lett a tudásod?
szerintem ez tök korrekt tájékoztatás volt, ha mindenhol máshol is ennyire jófejek lennének, szebb lenne a világ.
egyébként meg mérnökember tenzorok nélkül, mint a kávé kompletta nélkül.
(#89) CPT.Pirk: "Az meg nonszensz, hogy elvárják a komplex számokat meg a deriválást." szerintem meg tök nonszensz, hogy elvárod, hogy ne szakadjon a fejedre a ház...
szerk2: egyébként a valódi nonszensz az, hogy az egyetemeknek nincs beleszólása, hogy kiket vesznek fel. mert ha lenne, akkor nem lenne ilyen probléma az egyetemi hallgatókkal.
-
buherton
őstag
Az élet (ahogy az egyetem is) nem gyerekeknek való. Itt nincs már tankötelezettség. Te vállaltad el, ha nem tetszik, akkor add fel. Én a megye legrosszabb szakközepéből mentem egyetemre. Még hallani sem hallottam sem a deriválásról, sem a komplex számokról, sem az integrálásról. De megtudtam csinálni, mert megakartam. Szerencsére nem kellett korrepetálás. A végén már annyi ösztöndíjat kaptam, mint más fizetésnek sem, így még direkt csúsztattam is magamat, hogy munka mellé legyen egy kis kiegészítés.
A tanulmányi ösztöndíjak pedig egészen korrektek. Az hogy nem tudtad elérni abban a félévben a 30 kreditet, az hadd ne legyen az egyetem hibája.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Warships
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest