- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Döglött Róka #185 üzenetére
Azt hiszem abban a cikkben több tudományos (és utána nézhető) tényt láttam, mint amennyit te egyáltalán előhoztál a saját véleményeden kívül. Ha írsz egy ehhez hasonló részletességű angol nyelvű cikket, miszerint 30 fps fölött nem szabad lennie egy horror JÁTÉKNAK, mert tönkremegy a hangulat, akkor igen, esetleg akkor elfogadom a látásmódodat. Csak valahogy játszottam már 60 fps-es horror játékokkal (legutóbb pl az alien isolationnal vagy a forrest-el), és bocsi, nekem kellően félelmetes volt, pedig több mint 70 fps-sel futott.
És ne forgasd ki a szavaimat. Azt mondtam a 60 fps sokkal jobb mint a 30, horrorra is, ha a horror megfelelő lábakon áll. Mert nem ezen múlik. Azt mondtam, hogy a 30 fps játékokban hirtelen mozgásokkor nálam szaggat. Ha egy játék 30-on fut, akkor 30-on fut, de én azt nem fogom folyamatosnak érezni. Nem a 60 fps-től lesz egy játék jó vagy nem, ugyanakkor nem is a 60 fps-től romlik el egy horror játék élvezeti faktora.
Kojimának pedig marhára nincs szüksége arra, hogy a sajtó követelményeire alapozzon. Ő ha az asztalra sz*arna, azt is megvennék rajongók milliói. De tudod számos fejlesztő osztja azt a nézetet, hogy a folyamatossághoz a 60 kell, a filmszerű vagy horror hangulatot pedig a designerek, grafikusok, hangtechnikusok teremtik meg, nem pedig a 30 vagy 60 fps. Ez csak marketing duma, amit a 30-hoz szokott emberek szívesebben elhisznek, mint azok akik tapasztalták már hogy nem, 60-on sem hal meg a horror és a filmszerű élmény.
Szóval áltudományos vagy sem, te jöttél azzal hogy a 60 fps tönkre is teheti az élményt. Erre pedig azt mondom, bullsh*t. Filmeknél még talán talán el is fogadnám, de játékoknál...
trufa12: millió ilyen van, de itt nem is arról van a szó hogy azt mondaná, hogy nem látni a különbséget 30 és 60 fps között. Látni, ő is látja. Azt állítja, hogy bizonyos játéktípusoknak hátrányos a 60, tönkre teheti az élményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars Battlefront II
- iOS alkalmazások
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest