Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csirkés11
tag
sziasztok, érdekelne hogy szerintetek nem kevés a 2mb L2 cahche?
az én procimban 2*4van (q6600) -
Killing
addikt
válasz
KőkorSzaki #64 üzenetére
Nem tudom.Biztos elkapott Tajvanon valamilyen betegséget.
-
Killing
addikt
A Phenom II X2 550 Black Edition-t megnézném szénnéhúzva.
Lehet hogy megjátszom.
-
dezz
nagyúr
Amúgy láttátok a feliratot az egérben lévő elemen? "Dot Not Open". Akkor nem csak magyarul nem tudnak...
-
rudi
nagyúr
Nehéz megmondani, az Acernél sem tudtak konkrétumot mondani. Meg mindenhol, ahol kicsit nagyobb netbookok voltak, rákérdeztem az Intel CULV procikra is, és egyik helyen sem kiabáltak hevese, hogy az nem való netbookba. Én abban bízom, hogy jövőre egymásnak megy az Yukon/Congo és a mostani CULV plaftorm utódja és 32 nm környékén végre kapunk egy olyan platformot, ami fogyasztás mellett teljesítményben is nagyon használható lesz.
Persze, az Intel és az AMD is egyelőre 13" környékén akarja tartani ezeket a platformokat, de bízom benne, hogy a felhasználói igények kiharcolják a 30x20 cm alatti alapterületű, használható képet. Kell a halálnak 13" és 35x23 cm.
-
leviske
veterán
Az XbitLabs a tesztében, ha jól emlékszem az Athlon 6000+-al is összevetették a 250-est. A teszt linkjét megtalálod a Athlon II X2/Phenom II X2 topicban.
MOD: Most látom, hogy a magok közti különbségre mentek rá, tehát az összes proci 3GHz-en szalad.
A Windsor-ra csak a Callisto ver rá c2c 20%-ot, a Kuma és a Regor csak a Brisbane-re vernek rá 20%-ot.
Viszont úgy látom, hogy végül is kevesebbet számít az L3, mint hittem, hiszen a Regor a legtöbb helyen veri a Kuma-t. (Tudom, tudom, ebből nem lehet kiindulni, hisz a Regor a L3 helyett hiányáért cserébe kapott 2MB L2 cache-et )
-
nyunyu
félisten
válasz
Jim Tonic #53 üzenetére
Ez a 3D szemüveg dolog csúnyán bebukott, mire elfelejtették az emberek, újra elő lehet venni, megint hülyére venni őket?
Na ja, csak annyi, hogy most mar 120Hz-s TFT-t javasolnak hozza, nem bika CRT-t.
Persze ugyanugy meg fogsz vakulni tole, mivel tovabbra is 60Hz-n villognak szemed elott a lencsek, masreszt a tokeletes 3D elmenyhez kiguvasztott szemtol par ora utan heveny fejfajast lehet kapni.
-
Ez a 3D szemüveg dolog csúnyán bebukott, mire elfelejtették az emberek, újra elő lehet venni, megint hülyére venni őket?
Felső borítása világos, matt, így nem fogunk ráizzadni. Mi köze a fényezésnek az izzadáshoz?
-
rudi
nagyúr
válasz
TazLeacher #43 üzenetére
A világos rész sajna nem fehér, hanem szürke. Neked a Cherry Orca lenne jó. Az elemes egerek x irő nem használás után automatán lekapcsolnak. Ilyenkor már alig fogyasztanak áramot, csak egy pici áramkör figyeli, hogy mozdul-e valami, és ha igen, akkor visszakapcsol.
-
on
csendes tag
Ezekkel a mini displayport-hdmi atalakitokkal az a baj, hogy nem viszik at a hangot... mert eleve ki se jon a hang a displayporton... hiaba hiszi mindenki azt, hogy a neveben is benne van, hogy ez egy kepatvitelre valo csatlakozo, a displayport a hdmi ekvivalense, es a specifikaciok szerint kene jonnie hangnak - ehhez kepest egyik gyarto gepen (dell, lenovo, apple) sem jon hang a displayportbol. Allitolag ez az nvidia hibaja, de nagyon keves info van errol a neten.
-
szuper-t
őstag
jók az x es notik:d olyan Xman es
de az egér picit gázos:S -
BloodRay
veterán
Tetszenek az új amd processzorok, a phenom II matrica meg jól mutat a Wind-en.
-
dezz
nagyúr
Látom, itt is többen a mag (core) szót használják a lapka (die, chip, stb.) helyett is. Nos, az Intel sajtóanyagain (Core korszak óta...) kívül nem igazán találkozni ezzel a szóhasználattal a számtechben, vagy akár az elektronikában... (Nem keverendő azzal, amikor egy funkcionális blokkot képző HDL [magas szintű logkai áramkör tervező nyelv] csomagot neveznek magnak, ami az elkészülő chip vagy CPLD/FPGA tartalom része lesz.)
-
nyunyu
félisten
Akkor van ra esely, hogy Win7 alatt eletrekeltsem a regi 3D szemuveget.
Dogoljenek ehen, minimum Gef8800GT kell hozza, 7900GTO nincs tamogatva
-
dezz
nagyúr
"A foglalat itt is AM3-as"
Akartátok mondani tokozás...
(Foglalat az alaplapon van.)
-
TazLeacher
nagyúr
Szia rudi!
A Verbatim egérrel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a "világos" szín az fehér? Mert dizájnban pont ilyen egeret keresek, ami fehér, kevés fekete betéttel.
Ill. az elem akkor is merül, ha az egér nincs épp használatban?
-
nyunyu
félisten
Nocsak, Zalman 3D moncsihoz a 185.85-ot ajanlja az nV oldala.
Akkor van ra esely, hogy Win7 alatt eletrekeltsem a regi szemuveget.
Persze szokas szerint alapbol le van tiltva a 3D stereo opcio az nV Control Panelben, regi driverben mukodo registry hack meg nem ezzel nem megy
-
nyunyu
félisten
Juhuu, nV mar megint feltalalta a spanyolviaszt.
Kivancsi lennek ra, hogy hany programmal mukodik egyutt a sztereo megjelenites.
Amikor 1 eve utoljara probaltam eletre kelteni a TNT2-hoz kapott Elsa szemuvegemet 7900GTO-n az akkori legutolso sztereo kepes nV driverrel (162.50), eleg gyenge volt a vegeredmeny.
Jatekok egyik feleben bugzott a megjelenites, hianyoztak texturak, masik feleben szimplan elfelejtette renderelni a jobb szem kepet
-
simonzé
addikt
Ez a Verba egér elég semmilyen lett. Ennyiért már a Logitech meg a Microsoft is ad lézeres egeret, és azok nem ilyen arctalanok. Szerintem nem lesz sikere.
-
-
gyiku
nagyúr
en teljesen elegedett lennek alapfeszen 4 ghz, mind1 hany maggal.
-
cousin333
addikt
"Bár mondjuk én szerintem maradok az EE szériás Athlonoknál, az a 45W elég tisztes."
Állítólag ebből is (X2 II 250) lesz 45W TDP-s verzió (gondolom az is EE néven). Amúgy én is egy X2 3600+-ot (ami eleve EE-s) cseréltem X2 6000+-ra. A plusz teljesítmény örömteli, de az biztos, hogy sokkal többször pörög fel a ventilátor is
(mondjuk nem csoda, 45W vs. 89W). De ha ezt a teljesítményt megkapnám sokkal kisebb fogyasztással (65W még sok, max. akkor nem ha valódi 4 magos), akkor váltanék, egy - szinte - néma gépet szeretnék összerakni a közeljövőben.
-
Atis707
tag
Az AM3-nál a dupla memória vezérlő (DDR II/III) nagyobb magmérethez vezet ha jól értem. Ez + fogyasztást (mérhető) is eredményez?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
VaniliásRönk #28 üzenetére
Oké, de ezt mond egy Pestinek, én szerencsére nem vagyok az.
3-4K lenne az út, meg akkor még a közlekedés Pesten...leviske: nagyon jól hangzik.
-
leviske
veterán
válasz
Sandormaster #8 üzenetére
A tesztek nagy részében 3.9GHz-ig jutottak vele.
-
.mf
veterán
válasz
CsendesMark #22 üzenetére
Sajnos úgy hallom nem csak a billentyűzete gyenge, hanem az egész váz. Valaki készített logouton egy bemutatót róla. Nagyon nincs összhangban az árazása a minőségével...
-
04ahgy
nagyúr
3GHz-es kétmagos. 3,1GHz-es kétmagos Phenom II. Mi lesz itt, ha skálázzák rendesebben az architektúrát, és lesz egy steppingváltás? Lesznek 3,6GHz-es AMD prockók is?
E7xxx és Athlon II clock-to-clock tesztet a népnek íziben!
HGyu
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Felhívnám a figyelmedet rá, hogy ez nem a hírrovat az újdonságokkal, hanem a Hazai Pálya rovat a hazai piac új, épp aktuális vagy bármilyen más szempontból figyelmereméltó érdekességeivel.
Mindemellett lehetett volna hírünk az iriver lejátszóról a hírrovatban, ebben sajnos tökéletesen igazad van.
E.
-
CsendesMark
aktív tag
Nem lenne annyira rossz az MSI X340-es, de sajnos elég alacsony a minősége a billentyűzetének.
-
^Clown
addikt
Remélem az Acer előtt-utóbb lecsapja a magas labdát, és erősebb prockót rak a 751-be. Úgy lenne igazán ütős.
-
hibavissza
veterán
+7 hsz. erre a "cikkre". Grat.
-
törölt tag
Nem érné meg emiatt külön gyártósort fenttartani. Válogatni olcsóbb.
twollah: Nézőpont kérdése. A linkelt hír a bejelentésről szól, a PH!-s pedig a hazai forgalmazás kezdetéről. A bejelentési hírek sokat nem érnek, vannak termékek, amiket már évekkel ezelőtt bejelentettek, de még mindig nem kaphatóak.
hibavissza: Mert a Te egy hsz-odnak több értelme volt...
-
Tényleg nagyon jónak tűnik ez az új Regor, nem kell mindenhova feltétlen a viszonylag lassú L3, van ahol jobban jöhet a gyorsabb és nagyobb L2. Amúgy meg elég magas az órajele, akár játékra is ideális választás lehet, méghozzá kellően olcsó árcédulával, ez kell a népnek. Pár száz MHz tuning meg úgyis van még benne.
Amúgy meg ha már 4 magosat vesz az ember nem feltétlen a spórolás miatt teszi. Ez így alacsonyabb órajel, esetleg kevesebb fesz. De alulfeszelni én is tudom a normál verziót is, kevesebb delejjel még magasabb órajelet is bírnak ezek általában. Nálam a 710-es 0,5 Volttal kap kevesebbet a 3 GHz fölötti tuningjához, teljesen stabil. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
twollah
nagyúr
Eleg apro ez a Verbatim eger, szinte 100%, hogy lelogna rola az ujjam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Érdekes lesz látni, hogy azonos órajelen a nagyobb L2 (athlon2) vagy a kisebb L2 + L3 (phenom2), melyik miben lesz jobb. Bár mondjuk én szerintem maradok az EE szériás Athlonoknál, az a 45W elég tisztes.
EE-s proc tuning után, azonos fesz. és órajel mellett is kevesebbet fogyaszt, mint a nem EE-s társa, vagy egálba kerülnek?
-
twollah
nagyúr
Jol nez ki az uj Aspire One 531 netbook.
-
twollah
nagyúr
Hany oran keresztul jatszik le a P7-es MP3-at?
Mert sehol sem talalok ra utalast. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Sandormaster #8 üzenetére
Ha már tuning, akkor érdemes várni a kisebbekre.
-
Sandormaster
aktív tag
Kicsit le vok maradva mostanában, Athlon II X2 250 király lehet sztem és ha jól húzható akkor meg végképp.
-
gfefe
őstag
tetszetős az a verbatim egér bár az én rezöröm nem adnám érte
-
Lewzke
őstag
"fejenként 512 MB L2 cache" ide már nem is kell RAM
-
twollah
nagyúr
Mennyire befolyasolja az L3 cache jelenlete vagy nem jelenlete a CPU szamitasi sebesseget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Computex után óriási iramban érkeznek az új hardverek.
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Satechi 200W 6 portos USB C hálózati töltő /// Bontatlan // Számla+Garancia
- Thomson Streaming Box 270 Plus 4k UHD /// Új // Számla + Garancia
- JVC Autós Fejegység /// Újszerű // Számla + Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 Gen 4 /// Teljesen Új // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest