Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
Ezt te sem gondolod komolyan
Minden játékosnál (rassztól függetlenül) ugyanolyan manővert kell alkalmazni a kupak eltávolításához. Szerencsétlen megoldás, hogy ez pont a fej, de akkor sem értem, mitől lenne ez az, aminek írod. Nem kell mindenben a rosszindulatot keresni, felesleges közfelháborodást okozva.
sanchezsa: Ha ilyen terveid vannak, ebben az árkategóriában inkább Mobius Action Camera ajánlott. Itt nyilván nem írják, mert ez a hír az újdonságokról szól, de ebben az árban az sokkal jobban megéri. Itthon nem igazán találni (ahol van, ott meg 30000Ft), de külföldi oldalakról rendelve 20000Ft körüli végösszeggel megúszod.
-
Sanchez638
addikt
Azoknak az akció kameráknak mennyi ideig bírhatja az akku?
-
hemaka
nagyúr
A Dell gepek nem rosszak, foleg igy 3 ev garival. A HP cucc meg szep, de az ahogy ebben a szegmensben megszokott, az arcedulaja is.
-
GerykO
aktív tag
válasz
AxBattler #41 üzenetére
Na igen, ilyesmit keresek matt kijelzővel, de vagy 17" + vagyis DTR (nem, nem gémer, max casual gaming), vagy 14" - méretben. És nem elrugaszkodott áron... De ebben a kapitalista világban nincs ilyen, mert akkor azzal az ember fia 5-6 évig ellenne, és nem cserélné 1-2 évente vékonyabb, sérülékenyebb izékre...
-
MaciG
addikt
Valaki próbált már valaha valamilyen vízálló tokot a mobilhoz, pl. ami itt is volt? MErt erősen gondolkodom rajta, de nem tudom okos ötlet-e
-
Szerintem eddig ezek a legjobban kinéző budget Inspiron-ok.
AMD-s gépekből meg jó volt a Lenovo Z585, meg a HP 4545s is, mindkettő a megfizethető kategóriában versenyzett. Most szívesen látnék egy tesztet mondjuk az Ideapad G505s-ről: 120k-ért ez nem rossz ajánlat.
-
JoeYi
őstag
én a múlt héten vettem egy nexus 7-et MM-ben de tökre nem adtak ajándék tokot. Honnét van az infó Rudi?
-
GerykO
aktív tag
Lehetne néha esetleg AMD belsős gépet is keresgélni tesztre/hétvégi összefoglalóra? Nekem lenne rá igényem, és nem azért mert ez ad nekem kielégülést. Tudom, hogy kevés itthoni boltban forgalmaznak ilyeneket, mivel magam is keresgélek időről időre köztük...
-
-
Tetszenek a 5000 Dell notik De legjobban a 7000 es 15" gépek♥
-
salvatore2
csendes tag
Egész érdekes cuccok.
-
Pedig pont most akciósak: Pentium 110k, i3 128k, i3 + GT820M 140k, mindez normális minőségben, alapból 3 év garival.
Ennél mi legyen még olcsóbb? Mi kéne még?
(#28) jakos73
Az alap szegmensben nincs sok variációs lehetőség, örülni kell egy vállalható, matt felületnek. Vagy legyen olyan, mint anno a tükör Acer-ek, Asus-ok, Toshiba-k?
Komolyan mondom az embereknek már semmi sem elég jó. 1-2 éve még elégedetten dőltünk volna hátra egy ilyen csomaggal az ölünkben... -
TK36
aktív tag
Nem rosszak a Dell notik, de nekem egy picit még drágák.
A korábbi cikkekben is szereplő és most is leírt ilyen-olyan "hírességeket" felvonultató penekből csinálnak 32 GB-osakat vagy nagyobb kiszerelésűeket? Ezekből csak USB 2-esek van?
-
Ilyen Dicapac hullazsákom nekem is van, komolyabb fényképezőgéphez semmiképp sem ajánlanám. Drágább okostelóhoz sem, elég, ha 1x kiszúrja vmi éles korall odalent vagy az ember nem zárja le elég gondosan a nyílását és lőttek a cuccnak.
-
TomiLi
addikt
Van tapasztalata valakinek ezekkel a vezeték nélküli fejhallgatókkal kapcsolatban? Mennyit bírnak ezek kb. Azt olvastam, hogy egyhuzamban 5-6 óránál többet nagyon nem, de élettartamra gondolok. Vennék egy ilyet szívesen, csak nem szeretném, ha fél éves korában már vezetékessé vállna....
(#15) vittorio7 jaja.... én pont egy hello kitty-set szeretnék a lányomnak, de sehol nem lehet kapni a hagyományos rózsaszín kivitelt... Ezeknek ajándék tekintetében van értelme, és ezt ki is használják árazáskor....
-
vittorio7
őstag
-
kirukris
tag
A nexus 7 nem rossz ennyiért
-
erdoke
titán
"Az elég termetes fülessel vezérlőgombjai és hangszórója révén telefonálni is lehet"
Nem nagyon láttam még fülhallgatót hangszóró nélkül... Nem mikrofont akart lenni?
-
Sanya
nagyúr
A dedikált vga-s notebookokban milyen az átkapcsolás?
-
vittorio7
őstag
"Nemsokára kezdődik a labdarúgó-világbajnokság Brazíliában, amire nagyon fürgén reagált a figurás pendrive-okat kínáló Tribe márka."
Nem csak a Tribe márka reagált fürgén. Lassan már egy tekercs WC papírt is úgy akarnak eladni, hogy rajta van valamelyik foci sztár arcképe...
-
S-eye
senior tag
Inspirionok jól néznek ki, és az N7 jó árban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Vakációra való érdekességeket, rengeteg notebookot és számos akciós termékeket mutatunk be.
- AsRock P4i65G Alaplap (DOBOZOS)
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest