Hirdetés
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárloy210
újonc
Elég súlyos árak vannak itt kérem szépen [link]
-
GreatL
őstag
Kontroller... hármat veszek annyi pénzből. És ott van rajta az analóg stick ahol akarom. A normális helyén mint a dualshock kontrollereken.
-
fatal`
titán
válasz
GeryFlash #18 üzenetére
A G29 azt hiszem 120 körül kezdett, Logitechtől rendelve még mindig annyi.
Rosszul fogalmaztam, árfolyamkülönbözet + infláció. De biztos, hogy sima áremelés is van benne.
TM cuccok drágák sajnos. Persze a shiftere valóban marha jó, legalábbis videó alapján.
Gondolom a T500 is baromi jó cucc.
Fanatec már abszolút más kategória.
-
secretgarden
aktív tag
Kimaradt az elozobol ket szo... "siman hozza egy Core i3-al szerelt £450-£600 Windows laptop" sebeseget
-
secretgarden
aktív tag
Bevehetnetek az ilyen cikkekbe egy-egy Chromebookot is. Ha esetleg valaki penztarcabarat megoldast keres. Tapasztalatom szerinte egy Celeron N4000-el szerelt £200-£250 Chromebook siman hozza egy Core i3-al szerelt £450-£600 sebesseget...
-
GeryFlash
veterán
70-ért az zseni vétel
Én később akartam venni hozzá váltót, de mivel 70-30-ban PS-en használom, ráadásul főleg F1-hez így lehet végül kimarad a váltó vétel.
Árfolyam különbözetben nem hiszek ebben az esetben. Mos az hogy pár éve 310-320 volt az euró most meg 330-340 az még 10%-ot se tesz ki. Szerintem szemtelenebb lett vagy a Thrustmaster, vagy a terméket forgalmazó nagyker. A G29 anno 90-100 ezer Ftról indult, azóta rendre 80 alatt van. Tényleg irreális az az árkülönbség a két termék között mint ami a minőségükben van.
-
fatal`
titán
válasz
GeryFlash #16 üzenetére
Én még lekuponozva vettem, 70 volt váltóstul. Elég jó deal volt.
Persze egy T500 biztosan jobb, csak az váltóval már 200e. De a határ a csillagos ég.
Van egy TM T16000.M szettem (pedállal, gázkarral), azt 2 éve 55-ért vettem, most 65. Szerintem ez szimplán az árfolyamkülönbözet.
[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Ne viccelj
Ég és föld. A Thrustmaster T150 egy korrekt kezdő-középszint, de azért jórészt műanyag cucc, a G29 már az a szint amin akár egy Verstappen is bohóckodik egy bemutatón. TM-ben a T300 a megfelelője, viszont az árban is több. Az hogy melyik a jobb... Egyéni preferencia kérdése. Abszolút csúcskategória az meg a Fanatech, de arról hallottam 1-2 olyan visszajelzést hogy nem olyan strapabíró mint a Logik.
G29 váltóval az elég top ajánlat, mivel amin sokan kiakadtak hogy a G25/27-nel ellentétben ehhez már nem adtak rendes váltót. Úgy tudom PS4-en van szopás a külön váltóval, PC-n semmi.
Bővebben: [Kormánytopik]
#15 fatal: Hát annyiért szerintem elég jó ár, a T150 értetetlen, amikor kijött 43-45 körül is kapható volt, most meg 60...[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
veterán
Egyszer kell megvenni egy leakciozott Logitechet és onnantól nincs szopás. 2 éve alzán 60 vagy 65ért húztam be black fridayen egy G29-et, neked is vmi ilyesmit ajánlanék, bár nem tudom konzol mennyire szempont, most már inkább kivárnám 2020at mert jó szokásuknak híven valszeg nem lesz kompatibils az új konzollal. Ha semennyire nem szempont akkor meg akár egy jó állapotú használt G25/G27/G29et.
TM 150 egy korrekt darab, de nem annyival olcsóbb mint amennyivel gyengébb. -
-
Van olyan TM kormány megfizethető kategóriában amihez 3 pedálos szett és rendes H botváltó is van? vagy esetleg más márka ?
-
Memora
senior tag
Az a HP 250 G7 146 990 forintos áron szerintem nem az akció, hanem inkább a vicc kategóriába tartozik, de a többi is elég érdekes...
[ Szerkesztve ]
-
MeszesKPT
őstag
Samsung nagyon bele van szerelmesedve a panel hajlításba, ami főleg ebben a méretben előnyös.
A T150 kormány viszont elég jó ajánlat a kicsit komolyabb játék belépőszintjén.
-
Akula
őstag
Az az ujjnyi vastag XPS az gémör, vagy hogy fogott ilyen szépen az a ceruza?
-
fzboxx
senior tag
Biztos velem van a baj, de akkor már inkább ez a lapi-topi:
[link]
Ryzen 5 3xxx, 8GB DDR4 RAM, 256SSD, FHD matt kijelző, os nélkül... -
Achar
tag
Éppen azon gondolkodtam, hogy ilyen rosszul megy a magyar IT boltoknak vagy ennyire nem megy a piac, nincsenek eladások, hogy mindenféle parasztvakítós akciókkal szédítik a népet itt a ph-n, az eladások javítása érdekében.
-
Predatorr
őstag
Madárbolti laptopok, karácsonyi felárak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Ahogy közelednek az ünnepek, egyre lejjebb faragják az árakat.
- Ingatlanos topic!
- Politika
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Macska topik
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest