Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Gál István
üzenetére
Nekem ugye, AVR-1306-om van, annak idején 40k-ért vettem át havertól, úgy sztem 3-4 éve, lehet kicsit több. Nagyon meg vagyok vele elégedve, igaz 6ohm-os recsegők kellenének rá, dehát ez van ami van, így is néha csak pislogok, hogy hogy szól... Főként most, optikán.

Más, WASAPI-val észrevettem egy érdekességet, foobar-ban szól a web-rádió wasapi kimeneten, erre youtube-on nincs hang... Foobar, böngésző bezár, böngésző úrjaindít, utána már jó..
(#130) Speeedfire : Én is így tudtam, hogy S/PDIF-nél (tehát coax/optikánál) nincs konvertálás, mondhatni direkt-ben megy a jel. Pedig ugye, észrevettem pozitívumot az optika javára.
Nem tom, hogy ennek mi lehet a fő oka, lehet a fény. 

Nekem ezek után csak olyan recsegő kell, amin van optika, semmi más...Creative pedig, soha többet...

Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Nintendo Switch 2 garis+ sok tartozék
- Apple Magic Keyboard (2021) magyar kiosztással (mk2a3d/a)
- Ha szeretnéd olcsón de a lehető legjobb minőségben megúszni a karácsonyi ajándékozást!
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Nem tom, hogy ennek mi lehet a fő oka, lehet a fény.