- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Dell notebook topic
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedR
őstag
-
bartucc
addikt
Miért mindenre Crájziszt mondjátok? Prociigénye nagyon átlagos pl. Inkább a GTA4-et hoznám fel példának
Atom irodai feladatokra lett kitalálva, de szívesebben fogadnám én is ha nagyobb lenne proci téren a kinálat...
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
SpeedR
őstag
Nem tudom miért sírtok annyira, hogy kevés bele ez a proci. Amire szánják arra bőségesen elegendő, és emellett is keveset eszik, és kevésbé melegszik. Cyrisozni meg nyilván nem ilyesmin kell.
-
Cyberb0b
tag
Jövőre érkezik az érintőképernyős mikrohullámú sütő és az érintőképernyős feleség
[ Szerkesztve ]
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠
-
Napfénysüti
nagyúr
Erősebb hardverrel nem lenne rossz de így...
Més que un club!
-
bartucc
addikt
Nem arra gondoltam hogy nincs értelme. Akkor kicsit máshogy: nagyon kevés embernek ér ennyit egy ilyen gép. (bár a 70-80ks atom netbookok is elkelnek, lehet ezt is viszik mint a cukrot, kitudja
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
törölt tag
nem értem ezeket a butított atomokat.
én egy windel is simán elvagyok, nem hiányzik ez. viszont volt ilyen kiforgatható tabletem normális procival is, annak volt értelme, bár ott is inkább a CAD programok miatt esett jól. ezen viszont azt sem tudnám megcsinálni... majd kisül milyen fícsörök lesznek win7 alá, aztán kiderül, de én nem érzek hihetetlen késztetést a vásárlásra most...
-
Devid_81
félisten
Ez most egészen pofásra sikeredett gameboy lett
...
-
MODERÁTOR
Nah, ezek a kütyük már megérdemlik a Windows 7 minősítést, nem mint a pendrive-ok.
Amúgy frankón hangzik a dolog, csak a nagyobb atom-mal jobb lenne lényegesen. De talán nem kell olyan sokat várni, és kijön a többi nevesebb gyártó is hasonló konfiggal, lesz változatosság, választék biztosan ebből is. -
foregister
tag
1.6GHz-en pörög a win7, jobban mint az XP, mellé egy PS CS4 és pont elegendő arra, hogy kihúzzon gyorsan a csávából ha nem férek hozzá a desktop géphez.
Viszont az érintőképernyő miatt én is a 330-at preferálnám ebbe a kategóriába, egyébként érintőképernyő nélkül win7 + 1.6ghz-es atom bőven elég.
Az igen az nem nem
-
De miért ezt a harmatgyenge procit rakják bele? Ott van az Z530, nem hiszem, hogy annyival drágább lenne...
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Ha N280 lenne benne, akkor pedig 945GSE lenne mellette...
Inkább az 1.6GHz-es Z530-at rakták volna bele.Érdekes, hogy csak 5,4 órát bír, hiszen Z-Atom és Poulsbo, valamint HDD helyett SSD van benne. Csak nem spóroltak az akkun is és csak 3-cellás került bele?!
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
orbano
félisten
miért? kategória függő, hogy egy számítógépen kényelmes-e érintést használni? szerintem pont egy ilyen kis fiszfaszon, miniatűr billel és tapipaddal kiált a dolog érintésvezérlésért. tesómank ilyen kis pics@ eeePCje van, és kívánja a touchscreent...
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
fabicska
tag
Még az 1,66GHz-es N280 is édeskevés lenne ehhez a géphez, főőőleg ha valaki windows 7-et rak rá, ahogy ajánlják.
Namost tényleg, de mi van, ha valaki windows 7-et tesz rá, és ezt a **** 1,33GHz-es valamit?
Röhely...
Windows 7-re egy kétmagos atom (330) lenne a beugró, még a starter változathoz is.
fabicska voltam...Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen. A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá!
-
MrSealRD
veterán
Üdv!
Szerintem néha nem jönne rosszul az érintőképernyő...De könyörgöm, mi a frásznak erőltetik ezeket a gyenege(1.3Ghz-es) Atomokat?!?!?! Egy N280-ba belahaltak volna?!
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
darkarthur
senior tag
Engem nem vonz az érintőképernyő és szerintem elég szűk réteget céloznak ezzel.
Samsung S23 Ultra 5G
-
on
csendes tag
Szerintem bőven beleférne, ha nem tabletekké alakítanák ezeket a gépeket, hanem maradnának sima netbookok, notebookok érintőképernyővel. Szerintem a tablet nem túl hasznos dolog - már a széles tömegek igényeit tekintve. De néha én is azon kapom magam, hogy egy-két weboldalon vagy fotómutyogató programban sokkal könnyebb és királyabb lenne egyszerűen csak a képernyőre bökni, mint a touchpadot masszírozni. Az emberek úgyis rákapnának erre, mert egyre inkább elterjed majd az érintés igénye az okostelefonok miatt.
-
bartucc
addikt
Érdekes... Nem vagyok híve ebben a kategóriában az érintőképernyőnek, felesleges felárat okoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Baldur's Gate 3
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Returnal (PS5)
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Ukrajnai háború
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO 5 /RYZEN 7-7735HS/16GB 512SSD NVIDIA RTX 3050TI 4 GB 144Hz
- Asus TUF Gaming A1S
- Asus Vivobook Go E1504GA-NJ146 /2026.01.02 gari/ 12gen. 8mag-8szál / 8gb RAM / 512 NVME/ WIN 11 PRO
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest