Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turmoil
senior tag
Fejlesztettem C-ben, Pascalban/Delphiben, írtam elég sok js kódot is. El tudom képzelni, hogy milyen lehet más nyelvben fejleszteni. De nem csinálnám szívesen, főleg php-ben nem.
Azt sem vitattam, hogy egy működő rendszert egy ideig mindenképpen érdemes javítani, optimalizálni.
Egyetlen dolgon húztam fel a szemöldököm, a hatalmas újításnak bemutatott gradual typing-on és azon, ahogy a fejlesztő összehasonlítja más nyelvekkel (a java-t hozta fel példának, és olyan példát mutatott be, ami pont az overloading miatt teljesen értelmetlen).
Nyilvánvaló, hogy az fb-nek ez így is sokat ér, de a lényegen nem változtat, hogy az alapok hiányosságait próbálja csak pótolni. Ettől még cipeli magával a php összes átkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest