Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Igen most kezdtem el a ciscot.
Persze nem lehet mindenhez erteni ( sajnos ), ezert kezdtem el most egy temara koncentralni, de mellette a suliban is szeretnek jol teljesiteni, mert nem szeretem ha valamibol eppenhogy atcsusszanok ugy, hogy kb. lovesem sincs az egeszrol.
-
gghrtz
őstag
En pl. most nagyon raalltam a halozatokra, es persze lehet azt ugy is tanulni, hogy csak kapargatom a felszint, meg ami tenylegesen kell a gyakorlatban azt megtanulom, de ugy erzem, hogy ahhoz hogy valoban tisztaban legyek az egesszel teljes melysegeben erteni kell. Sajnos sok a toltelek targy, most pl. fingom sincs miert kell nekem a valoszinusegszamitas, es egyeb nyalanksagok.
-
gghrtz
őstag
Ha szereted a matekot es erdekelnek a kicsit magasabb szintu tudomanyok akkor azert erdemes gyetemre jarni. En pl. az miatt ertettem meg hogy hogy mukodik pontosan a wifi, hogy tanitanak most ebben a felevben elektronikat ( valtakozo aramrol tanulunk), es lezerfizikat(fenyrol tanulunk, ami ugye egy elektromagmeses hullam), Halozatok II-bol wifinel a modulaciokat tanitottak, meg persze sokat utana is neztem, es marha jo erzes hogy tudom hogy mi az a BPSK, QPSK,QAM, es tenylegesen hogyan allitjak elo( meg persze wifinel tanultunk csillapitast, es jelerosseget szamolni es az is marha erdekes volt)
-
gghrtz
őstag
Pedig, ha valoban azt tanitanak 3,5 ev alatt ami tenyleg kell, akkor a hozzaallas is mas lenne az egesz foiskolahoz! Nem veletlen, hogy sokan kibuknak meg kettessel csusznak at, mert kit motival az, hogy mindenfele hasznavehetetlen, de legalabb jo nehez dolgokat kell tanulni.
-
gghrtz
őstag
A foiskolan sajnos nem tudjak megfeleloen atadni a tudast, mert ami fontos lenne keves oraszamban oktatjak, mert ott van mellette a sok toltelek hulyeseg. Ezert nagyon orulok neki, hogy a foiskola mellett kulon tanulok ciscot a sajat penzemen, mert tudom, ha lediplomazok a mernok infon atlag 4-essel, meg mondjuk 5-os allamvizsgaval( remelem), hiaba lesz nekem nyelvvizsgam, okj-s felsofoku rendszergazdam, kb. Korberohognek, hogy nem ertek semmihez.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- MIUI / HyperOS topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 9300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest