- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Köszönöm kérdésedet, nagyon kellemesen aludtam, de nem miattad. Egyébként mindig szóvá tettem, ha valaki a fejlődés értelmét kérdőjelezi meg, pláne, ha a kérdéssel azt sugallja, hogy ez kimondottan káros is. A kommented kb azon a szinten volt, mint amit az 5G-vel kapcsolatos topikokban szoktam látni, hogy "minek 5G, a méregdrága csomagban lévő adatmennyiség így fél perc alatt lefogy, más értelme nincs." Ami duplán bullshit, mert ma már vannak jó és korlátlan csomagok, ráadásul az 5G-nek csak az egyik előnye a nagyobb sebesség. Bónuszként érdemes megjegyezni, hogy elsőnek mindig az eszköznek kell elkészülnie, mert csak akkor lesz rá tartalom, szolgáltatás, vagy hw esetében akkor fogják kihasználni. Már várom az első 5G-s telefonoknál a kommenteket, hogy minek ez, még nincs is ilyen hálózat.
-
RozogA87
tag
Az utolsó mondatom nem kellett volna. Sejtettem hogy személyeskedésnek fogod gondolni. Nem állt szándékomban. Nem ismerlek. Arra akartam rávilágítani, hogy a hardverfejlesztőknek vannak ötleteik, amikből előbb-utóbb lesz valami. Szóval a számítástechnika fejlődése nem áll meg 2025-ben, mint ahogy a jelenlegi technológiáknál prognosztizálható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest