Hirdetés
- OLED TV topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Tévedsz, amit linkeltél az nem ezt jelenti:
"hogy úgysem a GPU tuning számít hanem a mem sávszél." Én ilyet sosem írtam.Amiről én írtam az azt jelenti, hogy GTX660-aknál a tuningos eredmények legtöbbjénél az látszik, hogy a memória sokkal jobban túlhajtható, de ez nem azt jelenti, hogyha lehetne húzni a GPU-t jobban mint a memóriát, akkor az nem számítana és csak a memóriát kéne húzni.
Félreértésed tisztázva: Én úgy gondolom, hogy a GPU-t is érdemes túlhajtani, de a gyakorlat azt mutatja hogy a GPU túlhajtása bőven 10% alatt marad GTX660-aknál, ezért nem azt kell "húzingatni", hanem a memóriát, amely akár 15% túlhajtást is elvisel. Értsd: A tuningot nem kell feladni látva hogy a GPU nem nagyon túlhajtható.
Jelen cikkben +40Mhz volt az elérhető túlhajtás. Ez szerintem extrém kevés kb. 4%, de fogadjuk el.
Ha ehhez a 4% gpu-hoz hozzáadunk egy átlagosnak mondható 15%-os MEM túlhajtást, akkor már nagyon valószinű hogy az állításomat ez a gyenge tuningpotenciálú GTX660 is visszaigazolja, azaz meg lenne az az 5-6% fps növeklmény amivel lehagyná a jelentősen tuningolt HD7850-et
Remélem így érthető volt számodra is a gondolatmenetem és a félreértelmezésed sikerült tisztáznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Farming Simulator 25
- Revolut
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő