Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz D4rkAv3ng3r #58 üzenetére

a Cosmos elég nagy ahhoz, hogy beleférjen két táp:DDD bár a kábel elhúzása problémás (hely levegőzni van pl vinyók fölött és az alsó 120as helyen, kábel áthúzása neccesebb de nem megoldahtatlan).

a para az, hogy a Cosmos alulnyomásra van kitalálva és kialakítva, és amint megszűnik a légcsatorna, leromlik a teljesítménye. avagy a videokártyának dedikált ventije a háznál nincs, ellenben egy légfolyosó van kialakítva hátulról.

nekem a Cosmosban idleben ambient +1es hőfokjaim voltak, amivel a legjobban szellőző házak között volt (jó, a gyári 4 venti helyett én 7et használtam, jellemzően erősebbekből). load alatt meg még a CPU jobb is volt a nyitottházas teszteknél, mivel a hűtőről szinte direkte húzta le a meleget a ház 3 darab 120as kilépő ventije. de GPUknál fontos az alulnyomás, különben nem kapnak direktbe friss levegőt.

• proci985

MODERÁTOR

köszi a tesztért :R

kérdések: ház oldala tesztnél fent volt? és a mellékelt légfolyosó? én úgy tapasztaltam a Cosmossal anno, hogy levett oldallapokkal paradox módon a szellőzése romlott, illetve a terelő pár fokot tudott az eredményen javítani (bár az csak egy 3870es volt).

házból mennyire hallatszott ki a zaj (a házikód zajszűrése eléggé jó, én anno néha véletlenül kikapcsoltam egy RC1000ben menet közben a saját gépem, mert nem hallottam, hogy ment). illetve mennyire fűtött be a két kártya a házban (pl NB hőmérségletén egész jól látható)?

Új hozzászólás Aktív témák