Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #20 üzenetére
Azt hiszem erre mondták régebben, h owned.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle #17 üzenetére
Ezért jó a stamina/fatique rendszer
-
alevan
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #17 üzenetére
De igen! A Borgok szemében mindneki egyenlő.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ha multizunk akkor legyenek egyenlőek az esélyeink, ne legyen az hogy ha valaki az életben gazdagabb akkor a játékba is lealázhat mindenkit.
Ugyan hogy lennének egyenlő esélyek? Még ha úgy is van, ahogy mondod, az élet és az aktuális társadalmi/anyagi helyzeted dönti el, hogy mennyi időt tudsz a gép előtt tölteni gyakorlással, a képességeid fejlesztésével. Vagy gondolod, hogy heti 60 óra fizikai munka mellett is ugyanannyi időt és energiát tudsz beleölni, mint egy iskolás? Na neee...És akkor a biológiai adottságokról nem is beszéltünk.
Egyenlőség soha nem volt és nem is lesz.
-
PiTM0N
tag
Bocsi, de szerintem magától adódik a megfordítása is a példádnak: Aki olyan eszeveszett jó játékos, mint VALAKI
, és csak pár forintjába kerül be-betonoznia az előnyét, akkor miért ne tenné?
És innen már eljutunk oda, hogy sok kis apró, még több, aztán meg a hónap végére kiterheltél (mondok egy számot) 10000Ft-ot a számládra, játékpénzre, azért, hogy tarthasd a helyedet a versenyben, a többi "pénzes" játékossal. Ez szerintem eléggé demotiváló...Ha már ilyen egy játék mechanikája, akkor ne ~14000Ft a boltban legyen, hanem ingyenes! Aztán meg meglátjuk, hányan játszanak vele.
-
zone
őstag
Az ilyen pay-to-win rendszer olyan, mint a csalás, csak hivatalosan engedélyezve, pénzért. Multiplayer játékban az ilyet nagyon utálom. Lenullázza a játékélményt, ezt még a Blizzard is belátta, végre megszüntetik a pénzes AH-t.
-
Peterson_
addikt
Maximálisan egyetértek.
Mostanában igen ritkán ülök le multizni -főleg- időhiány miatt.
Pár éve még CS1.5 meg Jedi Academy ment ezerrel és pont azért volt szimpatikus, mert annyira voltál "sikeres", amennyire megvolt a gyakorlatod és a valós tudásod.
Persze karakterfejlődés sem volt, csupán maga a játékos lépett szintet -
kispecek
aktív tag
Ugye azt sem felejtjük el, ha dől a pénz, miért ne dőlhetne jobban...
Elbaxtam a pénzt?Nem baj, majd veszek még.Játékélmény 0.Ész nélkül lehet költekezni, mint ezt teszik az életben is sokan.
Erről szól a világ.... -
vg
addikt
Nagyapáink idejében meg üvegkavicsokat dobáltak az utcán. Megértem a frusztrációd okát. Aki nem olyan eszeveszett jó játékos mint mondjuk TE, annak igenis legyen lehetősége megvenni azokat a eszközöket pár forintért amivel jól le tud nyomni. Nem kell senkinek a sarokban ücsörögnie, hátrányban lennie, mert azok az idők(ahogy te is írtad) már elmúltak.
-
törölt tag
tudod, az én időmben ha megvettél egy játékot, akkor utána már nem kellett további összegeket költeni ahhoz, hogy teljes legyen a játékélmény.
multiban pedig, ha béna voltál, akkor nem a pénztárcát nyitottad ki, hanem vagy megtanultál játszani, vagy sírva a sarokba kuporodtál
és igen, abszolút nem tetszenek a mai trendek, és ha emiatt ostoba vagy irigykedő lennék, hát... -
ch003067
addikt
Akkor eltűnnek a cheatek is,nem? Mert akkor pénzt se lehet majd lehívni. Jó, persze jöhet mindenki, hogy milyen dolog cheatelni, de szerintem GTAba már mindenki cheatelt.
Más: ha szerzek játékban pénzt, akkor azt majd el is lehet adni nem? Mert az nem lenne hülyeség. Ha meg úgy csinálják meg, hogy a vett pénzen csak valami elit cuccokat lehet venni (amit alapból nem ehet elérni), akkor az gáz lesz.
-
razorka777
veterán
Hirtelen a Google play ugrott be, ahol sok ingyenes játéknál ugye pénzért vehetünk pénzt, aranyat gyémántot.stb....
Nincs ezzel semmi gond, ha valaki megteheti "vegyen" pénzt. -
alevan
őstag
Miért háborodtak fel? Nekem személy szerint nincsennek pénzügyi gondjaim játékon belül. Viszont vannak akik szeretnek alapból sok pénzel kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Bár egyelőre csak pletyka, de egy Rockstar oldaláról származó fájlban kutakodva érdekes bejegyzésre lelt egy Reddit fórumozó.
- Lenovo Legion go
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest