Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
fekeandras #9 üzenetére
én a GT5p-ért is egy viszonylag komoly összeget fizettem. mármint a játék volumenéhez képest mindenképpen.
-
heihachi
addikt
Bírom ezt a Gran Turismot, itt minden olyan szép kerek számokban kifejezhető.
-
bwoay
nagyúr
válasz
fekeandras #2 üzenetére
A 60 mill. USD-s hír kapcsán még azt nyilatkozta Yamauchi, hogy valójában már kész a játék, és csak a Sony marketingen áll, hogy mikor jön ki. Ez igazából már arról szól, hogy mennyi ideig lehet 90%-on tartani egy fejlesztést, mert szerintem tavaly ilyenkor is csak 10% hiányzott.
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk ha már csak 10%ék hiányzik,amit két és fél hónap alatt megcsinálnak,akkor a többi 90% miért tartott ennyi ideig?
-
gabesy
tag
Nagyon várom. Csak már kész lenne, és a boltok polcain látnam, ill. a gépemben.
-
k.
őstag
válasz
fekeandras #2 üzenetére
Szerintem már kész csak a Sony a többi játéka miatt akarja tologatni. Amikor már ennyire dübörög a marketing általában kész a játék.
-
fekeandras
őstag
Ennyi Gran Turismo 5 hír után már igazán kíváncsi leszek a játékra...
-
smkb
őstag
khm khm... 90%-ban van kész, de a csúszás csak a japán piacot érinti
ühüm...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest