Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Az egész játék arról szól hogy ugyanazokon a helyszíneken kell Interrogatelni a frakciók tagjait hogy megtudjunk xy helyzetét? ugye nem?
-
markknight
nagyúr
Sok helyen rettentő béna, máshol egész jó. Harley fight kritikán aluli, de a Clayface már tök vagány. Összességében így is tetszett, bár a befejezése elég bugyuta lett szegénynek. Kíváncsi leszek jönnek-e DLC-k.
Ja és az optimalizáláson lenne mit dolgozni, csúnya is a játék meg még szaggat is.. de mire? Arra a 2012-tes grafikára?
-
petimbo
tag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Igen, elég hosszú, aminek örülök, én már New Game Pluszot kezdtem. Nagyon tetszett a sztori, a cinematic jelenetek, az animációk, csak az optimalizációval vannak gondok, az viszont botrányosan szar. Remélem, a jövőben javítani fogják, mert az hogy sokszor 40 képkockám van a város bizonyos részein egy RTX 3070 Ti kártyával 1440 pixelen ultra beállítások mellett, az egy vicc!
-
melega
őstag
válasz
pRoject22
üzenetére
Nézz bele videóimba, az utolsó dark soulsos bossfight nem illet a játékba.
Hallod tanárok, szülők, szakemberek egy része fél hogy ezektől a bossfightoktól mindenki csak agresszív lesz meg bekattan, pedig a dark soulsosokhoz képest semmik.
Batman bossfightom vége:
[link]
Kiderül valami Batmanről:
[link]
Freezer vége:
[link]
Cly Facenek annyi:
[link]
Harley Quinnek annyi:
[link] -
melega
őstag
Srácok a Gotham Knight dlcjéről tudtok valamit mikor jön?
Az utolsó bossfight nekem nagyon nehéz volt több mint egy órás.
Majd rakok fel videót róla kedves Shadowguard és pRoject2HUN.
-
melega
őstag
válasz
Shadowguard
üzenetére
Én jelenleg 27 es szinþű vagyok Cly face halott Harley Quin és Freezer végleg börtönbe került.
Még csak most jöttek be a bagolypofák mellékküldikbe 41. éjszakám. -
Shadowguard
senior tag
Én nem kapkodtam el, hajnalban 52 óra után értem a végére, azért az utolsó küldetésben volt egy-két rész,ahol húztam a számat, de a végére megoldották. A záró képsor meg erősen Arkham hangulatú volt. Nem mondom, hogy hibátlan játék, sőt, de azért a játékidő magáért beszél (ami valójában 57,5 óra lett, az utolsó achihoz kezdtem egy NG+-t)
-
melega
őstag
válasz
pRoject22
üzenetére
Te most jutottam ki a Baglyok bíróságának csapdájából, de Cly face halott, Harley Quin börtönben, Freezer 2. ára is legyőzve 24 és feles szinten verem a 10 es sintű karaktereket.
Az újratermelődő küldetésekből csináltam meg csomót, ezt úgy értem el.
Nightwinggal játszom.
-
melega
őstag
válasz
pRoject22
üzenetére
Nekem napi 1 max 1,5 órám van játszani kivétel a hétvége, úgyhogy lassan haladok vele.
Én végigjátszásig el akarom kapni Freezert 3 szor kell összesen+Harley Queent.
Meg akik még jönnek gonoszok mellékbe.
Főküldetés még csak 10 es szintű.
Ráérek vele.Amúgy ha a ninja csajt kergeted és az a főküldi véget ér utána vissza lehet még menni a mellékküldikre?
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Én sem értem azt a sok negatív kritikát amit kap, szerintem nagyon rendben van az egész
-
Shadowguard
senior tag
Harley nem is volt nehéz, majd Agyagpofa megmutatja neked milyen a denevérek istene. Az egyetlen harc volt eddig ami meg tudott izzasztani (hardon).
Azon kívül csak egy helyen szenvedtem, a Baglyoknál van egy ügyességi rész, az olyan hirtelen váltásnak érződött, hogy számolatlanul haltam (a program azért számolta, 27).Szerintem nem lett ez rossz játék, én minden éjszaka cserélem a karakteremet, úgy nem annyira monoton és Kicsi Tim kivételével még élvezem is, vele nem mennek a harcok. Mondjuk én már 37+ óránál járok, de eddig még nem untam meg

-
Én azt okosban oldottam meg, a Vörös csuklyát választottam és simán fejbe lőttem 2x és dölt is el mint a krumplis zsák

-
melega
őstag
válasz
pRoject22
üzenetére
Illetve nekem easyre.
Amúgy szerintem az előző Batman játékok jobbak voltak mint ez a coopra kihegyezett.
Szerintem a Baglyok Bíróságával való találkozás még messze van nagyon.Úgy látom sok mellékküldetést megoldat a játék hogy a főbe belemenjünk tipikus open world.
Erre hajaznak a nagy kiadók sajnos.
Meg ezt szerintem nem szívvel lélekkel csinálták már. -
-
-
melega
őstag
válasz
pRoject22
üzenetére
Igen és a a Spiderman 2 és is ilyen lesz coopra kihegyezve, hogy ha kilép haver nem veszi át a szervergép a helyét hanem be se hozzá a főküldetést mert magadra maradsz, mint jellemző a Gotham Knightra azt tapasztalom akkor nem fog kelleni az sem.
Amúgy nem lehet beállítani a Gotham Knightba hogy a gép játsza a másik karatert, met nincs ismerős akivel ps 5 ön játszam, és csak copba hozná a Harley Queenes főküldetést szerintem.
Hiába vettem ps 5 re. -
szupermacs
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Pedig jó történetek vannak benne, simán megérne egy sztori alapú játékot. Batman már unalmas. Póki is.
-
markknight
nagyúr
válasz
szupermacs
üzenetére
Ja, biztos izgi játékot lehetne csinálni egy olyan hősből aki kb mindenkit kinyír puszta tekintetével.
A Batman és a Pókember is azért jó, mert vannak gadgetek nem csak agyatlan gombnyomogatás mint az hasonló játékok. Első 10-20 perc lehet király lenne, de aztán szenvedés. Nem hiába nem nyúlnak Supermanhez se, mert fingjuk sincs miként kéne.
-
Sajnos ez így van ha egy game coop akkor ott a fejlesztők keze megvan kötve és a lehetőségek erősen lecsökkennek, nem lesz olyan mint az előző részek, nekem évek óta a steam fiókomon van az Arkham Knight, én hülye eddig nem álltam neki, most meg napok óta le sem bírom tenni, nagyon jó game
-
-
válasz
üzenetére
Amúgy ez UE5, ezért kell neki hatalmas erőforrás, játszottam pl a First Descendantal az is UE5 és hát az én gépemen is kellett 1440p-ben kompromisszumot kötni, jó az béta nem 1.0 de ez a grafikus motor már nextgen, 4000-es NV és 7000-es AMD kariktól felfelé lesz majd az ,hogy a fejlesztők keze nem lesz megkötve és szépen is fog kinézni meg jól is fut.
-
törölt tag
Soha nem gondoltam úgy, hogy a grafika lenne a legfontosabb egy játék esetében, de ezt akaratlanul is egyből összehasonlítja az ember az Arkham Knighttal és egészen elképesztő, hogy a több mint 7 éves, sokkal kisebb gépigényű játék kerül ki győztesen, egyszerűen jobban fest az összhatás (legalábbis szerintem)... Tudom, hogy technológiai szempontból elavult (az UE3 ez meg UE4), de valahogy a design, art style összességében egészen a mai napig az egyik leglátványosabb játékká teszi. Nemrég elindítottam így évek után újra és rendesen meglepődtem.
-
floatr
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Lehet h nekem van batman fétisem, de beleférne egy játékban mellékszereplőként bármelyik, Wayne mellett. Amúgy arra gondoltam, hogy ha Gotham/Arkham tartalmat készítenek, akkor nagyon észnél kell lenni, hogyan vezetik a sztorit, aminek egy elég jó példája volt a tévésorozat. Ezt a világot kissé agyon is nyomja batman a népszerűségével, és nehéz már eladni is nélküle.
-
markknight
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Mondja ezt a Joker

Elég felnézni a redditre ami tele van Batgirl seggével.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Szerintem jó hogy van pl. batgirl (a többiek valóban 0), nem kell mindig batmant tolni...
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
A Multiversus után bármi elképzelhető már.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight
üzenetére
Batman nélkül is működnek ezek a karakterek, sokan ellettünk volna ezzel a négyessel, ha jó játékot pakolnak alájuk.
-
Steve1207
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Már tolva volt (plusz anno feltűnt egy dátum már tavaszra is, aztán szépen lekapták bármi bejelentés előtt), ahogy sok más cím is, valamivel ki kellett jönni már. Amúgy én az első részt is 3x játszottam végig, ebbe csak belekezdtem ránézni milyen, de mivel ez a csapat még nem húzta ki a gyufát pár hét várakozás belefér. Első javításig úgy is minden tele van buggal manapság, ez se ok a sietségre.
-
janeszgol
félisten
One S-re megvettem volna. Így egyelőre érdektelen számomra. (2023-ban veszek Series S-t.)
-
markknight
nagyúr
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Van rá ígéret
Mire már mindenki kijátszotta
. Biztos, sokan lesznek akik majd csak a 60 fps miatt újrajátsszák. Ez még gázabb is. Miért nem tolták el a megjelenést? -
Neurotoxin
őstag
Egyetértek, gáz, így 2022-ben. Viszont a Plague Tale 2 esetében van rá ígéret, hogy megkapja a 60 FPS patch-t.Nem mellesleg a 3070-et is megizzasztja PC-n....Itt meg eleve azt mondták, hogy konzolon csak 30 FPS lesz és kész. Az optimalizáció hiánya...Én már eleve nem veszek/játszok semmivel day 1.
-
Exelsior
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Részben kamu csak. a pók ember is elő példa hogy ha jó a fejlesztő cég akkor lehet 60FPS egy játékban. Itt inkább az látszik hogy fejlesztői oldalról kicsit hátrébb csúsztak.
Insomniac simán megoldotta Raytracing-el. jó is lett. Van hova tanulniuk.
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Nyilván akartak egy Avengers szintű lehúzós játékot, de arra Batman karaktere önmagában nem alkalmas. Ott volt a Knight benne meg Robin, Batgirl, Jason és Nightwing. Csak másolni kellett nekik. Nem akartak Justice Leaguebe belevágni, mert ahhoz meg kellenek normális fejlesztők/írók/új mechanika. Még azt a kis húst is le akarták szedni a csontról (Arkham mechanika) mire új játékot készítenek. Elég volt pár gameplayt és az előrendelési ajándékokat átolvasni (valami 250 skin a Batmotorhoz? WTF) hogy ez leessen.
-
markknight
nagyúr
Ez a harmadik Robin egy béndzsa gyerkőc, Batgirl csak azért létezik mert kell csaj is a csapatba, Nightwing folyamat Batman árnyékából próbál kilépni (konkrétan előcsapok egy random nightwing képregényt és oldalakon keresztül azt olvasom, ahogy valamit Batmanről szövegel), Jason Todd-ot meg hagyjuk, legnagyobb rinyagép
Ráadásul itt a játékba még trógerül is néznek ki (bár ez egyéni preferencia) A videók alapján nem tudok egyikkel sem azonosulni. Pókemberből is van sok változat, de talán csak Miles meg a Scarlet Spider az aki valóban ér is valamit, a többieket szintén nem kedvelem.Ha megnyitsz például egy ilyet: [link]
Instant ökölbe szorul a kezed, hiszen ezt a feelinget a fentiek közül egyik karakter sem tudja visszaadni.Ha Gotham akkor az = Batman
Ha Avengers akkor nem lehet főszereplő a Sólyomszem meg a Hangya
TMNT = Ott se játszunk szecska mesterrel sokat -
DrDoktor
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Melyik képregényben mit hisztizik ki?
Mindegyik önnálló karakter sokszor nagyon is távol semmielyen kapcsolatban a "papával"
évekig .
Rengetegszer mentik meg a Batmant nélkülük már sokszor nem is élne... -
Klupi01
csendes tag
Félreértés ne essék, magával a játékkal nincsen bajom, grafika is ott van, csak azért elég cinkes, hogy egy AC Valhalla, Forza Horizon 5 esetében meg tudták oldani, hogy minőség / teljesítmény, ezeknél pedig nincs erre opció.
A játékot inkább PC-n játszom, mert ott egy 9700k RTX 2080 Super-rel társítva 1440P-ben DLSS Quality-ra állítva legalább 60 FPS fölött van (nagyon ritkán esik be alá).
-
markknight
nagyúr
Sokan meg beszólnak, hogy hát a konzolosok ezer éve azon játszanak, mit problémáznak.. Csak elfelejtik, hogy konkrétan az 120 FPS egy fícsör volt amivel eladták ezeket a kamu nextgen eszközöket. Teljesen jogosan dühös mindenki. Istenem de jól tettem, hogy nem vettem se új Boxot se PS-t. Csak a méreg enne, várok még 2-3 évet.
-
markknight
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Na jó, egy picit tényleg az
-
markknight
nagyúr
Nem Batman fetisizmus, de ezekkel a srácokkal a képregényben is csak a gond van. Hisztiznek össze vissza, aztán kb mindig a papának kell jönni rendet rakni.
Létezik még Flashpoint és egyéb univerzum is, szóval úgy ízesítik ahogy akarják, sőt egy Batman Beyond játék azért eléggé odavágna.
-
DrDoktor
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Uram isten DC alapvető főszereplő az összes karakter.Értem a Batman fetisizmusod na de azért

Kimondottan örülök ,hogy nem az agyonhasznált Batman karaktert kapjuk megint.
-
markknight
nagyúr
Azt hiszem a Batman rajongók nevében kijelenthetem, hogy kb senkit nem érdekel ez a négy hülyegyerek (főszereplők) Batmanre vagyunk kíváncsiak, nem ezekre a pótlékokra. Ők csak azért léteznek, hogy több pénzt tudjanak legombolni csóró képregényes/videojátékos geekről.
Ránésére is irtó béna az egész, nem több ez mint az Arkham Origins volt annó. Fogták, importálták gondolom a knightból a mappot, meg kicsit játszottak az animációkkal, skinekkel. Ugyanaz a 14 éves mechanika dübörög alatta mint ami az Arkham Asylum alatt. Ez már irtó gáz.
-
Erunosta
tag
Köszönöm az írásodat!
Nekem 2018 óta megvan az Arkhan City, még tetszik is, de nem tudom beleásni magam. Valahogy még nem jött meg a hangulatom hozzá. Most ez az írásod kicsit újra meghozta a kedvem. Én az eddigi Batman játékokból pont a választható karaktereket hiányoltam. Bár azokban is használható más karakter, de kicsit bonyolultabban. -
Épp ezt kellett volna már kinőniük. Mind a két konzol 8K@60Hz és 4K@120Hz-el van promózva. Elég gáz ez a 30 FPS.
Bár én PC-n fogom játszani, de azért vicces, hogy 4K-ra gépigény sincs kitéve csak 1080p-re.
A videók alapján a grafika nem kellene ennyire erős hardvert igényeljen.
-
Klupi01
csendes tag
Ez a 30 FPS lock egy next-gen feature lesz a jövőben??? Így folytatják hamarosan felhajítom hardverapróra az SX-et... Plague Tale Requiem, most meg ez... 2022-ben azért röhejes!
-
floatr
veterán
Úgy voltam vele, hogy új batman játék \o/... batman nélkül :/... f.s teljesítménnyel ):
-
Vártam már egy ideje. Igazából a Batman játékok nagyon bejöttek szóval, ha annyit nem is lehet várni tőle hasonló élményre számítok. Reméljük a legjobbakat!

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Xbox Series X|S
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De a fő történettel kész vagyok.