Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
miért akarna az MS csinálni, ha egyszer van már neki? a sajtó nem fújta fel ennyire, meg nincs ilyen bűvös körítés hozzá.
amint belépek a Live honlapomra, egyetlen kattintással elérem a leveleimet, ezen belül a kontaktokat, naptárat, és a webmessenger-t. látom, ki mit csinált az elmúlt időkben, tudok közös eseményeket szervezni a megosztott naptárnak köszönhetően, tudok fájlokat, fényképeket megosztani a SkyDrive-val, online tudok Office dokumentumokat szerkeszteni, ha kell, ezt is közössé tehetem a SharePoint-ra épülő Office Live-val, tudok videotelefonálni, stb.
nem olyan nagy durranás ez a Wave, csak jól van eladva.
-
Major Major
senior tag
egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy wave üzenetek kimenjenek simán e-mail postafiókba is, persze a régi technológia megkötésein belül
a Microsoftos felvetés jó, nekem is eszembe jutott, ha sikeres lesz, biztos csinálnak valami hasonlót, aztán elkezdik nyomatni oprendszerbe integráltan -
törölt tag
ahogy én kiveszem az egészet, akkor ez egy open source platform lesz, amit bárki felhasználhat. cégek tudják maguknak (akár zártan) implementálni, vagy szolgáltatók a jelenlegi rendszerük fejlesztése jegyében. tehát a wave csak egy háttér/technológia magához a szolgáltatáshoz, amit igazából bárki nyújthat majd. szóval lesz google wave, de lehet hasonlóan yahoo wave, facebook wave, stb. tehát ez nem a gmail utódja/továbbfejlesztése, hanem egy technológia, ami kiválthatja azt, meg egy rakás más dologot még mellette, de szabadon alkalmazható, nem kötődik úgy a google-hoz, mint a gmail (mivel azt nem licenszelheti senki).
-
alien24
tag
en ugy vettem eszre az ismeroseim kozt, h akinek nincs g-s account-ja, az amugy is mindenhol lemaradt (msn meg ciki pl). aki kicsit is jelenben el, netalan progressiven nez elore azt biztosan elfogom erni. aki meg a multban ragadt kimarad, ecceru ez
haverok, munkatarsak 90%-nak van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest