Hirdetés
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
Major Major
üzenetére
Ez rendben is van. Én pl a gmailt használom. De ez egy email szolgáltatás, ahogy visszább is írta valaki, ahogy azt is, hogy a wave külön technológia lesz. És szerintem hosszú távon a google úgy gondolja, hogy az ilyen és hasonló technológiák ki fogják váltani az email-t, és a hagyományos kommunikációs formákat. Hisz hány éves is az email, mint technológia?
Nagyon megváltoztak azóta az igények, és ezt próbálja most a google kielégíteni. Ha sikerül is neki, akkor én biztos szívesen fogom használni. De hiába lesz nyílt rendszerű, van ismerősöm, aki a hotmailt használja, és mivel neki bevált, miért térne át? És ezzel biztos, hogy nem egy-két ember lesz így. Abban meg ugye mindenki egyet ért velem, hogy az M$ nem fog könnyen bedőlni, hogy egy a wavere épülő rendszert készítsen. Inkább sajátot csinál, és nyílván érdeke lesz, hogy kompatibilis legyen vele, hisz ha elég divatos lesz (márpedig a G-t ismerve az lesz) a wave, akkor sok felhasználót elcsábíthat tőlük. De amíg az M$ elkészít egy ilyen rendszert (az ő fejlesztési tempójukat ismerve), várhatunk 1, 2, 3... évet. Szóval a wave rendszer elterjedésének legnagyobb korlátját a kezdeti inkompatibilitási problémákban látom (annak ellenére, hogy biztos már a start után milliós forgalma lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Nagyon megváltoztak azóta az igények, és ezt próbálja most a google kielégíteni. Ha sikerül is neki, akkor én biztos szívesen fogom használni. De hiába lesz nyílt rendszerű, van ismerősöm, aki a hotmailt használja, és mivel neki bevált, miért térne át? És ezzel biztos, hogy nem egy-két ember lesz így. Abban meg ugye mindenki egyet ért velem, hogy az M$ nem fog könnyen bedőlni, hogy egy a wavere épülő rendszert készítsen. Inkább sajátot csinál, és nyílván érdeke lesz, hogy kompatibilis legyen vele, hisz ha elég divatos lesz (márpedig a G-t ismerve az lesz) a wave, akkor sok felhasználót elcsábíthat tőlük. De amíg az M$ elkészít egy ilyen rendszert (az ő fejlesztési tempójukat ismerve), várhatunk 1, 2, 3... évet. Szóval a wave rendszer elterjedésének legnagyobb korlátját a kezdeti inkompatibilitási problémákban látom (annak ellenére, hogy biztos már a start után milliós forgalma lesz).