Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Igazából ami nekem a bemutatóvideóból lejött, az leginkább az, hogy ez egy msn, fórum, e-mail, google docs, fotómegosztó egybegyúrva (remélem a videómegosztó is beleolvad, de ebben messze nem vagyok biztos, legalábbis hogy már a kezdetekben a része lesz). Tehát egyszerre lehet benne valós időben kommunikálni, mint az msn-ben, viszont eltárolja a beszélgetéseket, mint egy fórum (v e-mail, illetve későb módosítható/hozzáfúzhető). + mindamellett marha 1×űen megoszthatók doksik/fotók (kb. msn szinten), illetve bármilyen alkalmazás fejleszthető rá (multis flashjátékok tömkelege?). Ez így külön-külön mind már valóban létező dolog, de ezek kényelmes és használható egybeolvasztására még nem volt példa. A google-é viszont ilyennek tűnik.
Én a forradalmit, mint fogalmat nem úgy definiálom, hogy vmi teljesen új, és egetrengető gondolat megszületése, hanem vmi olyané, ami a nagy tömegek hétköznapjait, cselekvéseit formálja át (minőségi előrelépés), a google waves ha olyan lesz, mint mondják szerintem ennek a kritériumnak teljes mértékben eleget fog tenni. Ma jelenleg rengeteg dolga van az embernek, ha felnéz a gépre: e-mailek olvasása, msn-re, iwiw-re felnézés, stb. Ez mind egybe fog olvadni, rengeteget egyszerűsödni, kényelmesedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- HP ZBook Fury 15 G8 -i7 11850H/32GB/1TB SSD/RTX A3000
- MSI Cyborg 15 A13VF-862 RTX 4060 8GB / i7-13620H / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garancia
- LG OLED 65 C21 4k kitűnő állapotban
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő