Hirdetés
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
#59070464 #3742 üzenetére
Sima Galaxy S-emen Jelly Bean ROM-t használok már hónapok óta és láttam van N7-re is, gondolkoztam azon, hogy feltegyem. Mi a véleményetek?Most ez komoly???Ezen alapból JB fut, sőt pár hete elérhető rá OTA a 4.1.2 is.Egyébként a gyári rom, szerintem tökéletes, nyilván a felhasználás mikéntje indokolhat custom romot, bár én egyet sem tudok ajánlani. (nekem eddig egyik sem volt szimpatikus, így maradt a gyári)
mod.: mire megírtam, meg is válaszolták.
-
mycso
veterán
válasz
x64emulator #3727 üzenetére
+ egy kis kiegészítés, az xperia p tárhelye sem bővíthető és 16GB-os a belső tár mérete.
-
mycso
veterán
válasz
hallerlaller #1998 üzenetére
Igazábol nem a neve az ami számít, hanem az, hogy lesz-e belőle 3g változat és mikor.
A megnevezése lényegtelen, csak a hardver maradjon ugyan ez.
-
mycso
veterán
Nálam, ez nem adja....megcsinálom a VPN klienst, utána felmegyek Play-re --> ekkor már mindent dollárban ír ki, nem pedig forintban.
Rámegyek akármire, hogy megveszem. Ekkor random átváltja euróba vagy CHF-be, vagy fontba, mikor mibe, majd elkezdené a tranzakciót, de kiírja, hogy "jelentkezzek be a wallet fiókomba, mert bla-bla"
Ha belépek oda, akkor látom, hogy ott vannak a meghiúsult tranzakciók...hát ennyi.mod.: közben már odáig sem jutok el, ha rákattintok egy fizetős alkalmazásra, ezt írja: "hiba történt....az infó kérése során: [DF-BPA-21]"
-
mycso
veterán
válasz
matteo_szg #1163 üzenetére
Nekem sorozatszám alapján pontosan ezeket mondták:
1, igen látják a készüléket és él rá a hivatalos ASUS garancia
2, xy hónap garancia van rá a vásárlás napjától számítva
3, csak xy országban érvényesíthető rá a garancia, mert lokális garancia van ráTehát igazából a sorozatszám alapján az ASUS support, mindent meg tud mondani az adott készülékről, garancia ügyileg.
-
mycso
veterán
Nekem egyedül ez a problémám ezzel.
Az sd hiánya nem számít...
Viszont a beépített 3g modem nekem nagyon is, ezért is maradok inkább a p6200-nál egyelőre, a Nexus meg megy tesóméknak.
Pedig ez a sebesség, meg úgy az egész de jó is lenne.
Nekem ilyen plussz kütyük, internet megosztás, stb. nem alternatívák. -
mycso
veterán
válasz
edward2 #1119 üzenetére
Nem-nem.
A védelme, hiszen ha a külföldről behozott eszközökre, csak a vásárlás országában lesz érvényesíthető a garancia, akkor sokan inkább mégis itthon fogják megvenni, még ha drágább is, viszont nem lesz problémás a garanciális ügyintézés.De egyébként tényleg értelmetlen kósza infókról vitázni, no meg ha EU tagállamból vásárolunk, akkor él a garancia, futár, stb. ...csak nyilván hosszadalmasabb lesz az ügyintézés/javítás.
Nekem pl. USA-ba szól a garim, de pont lesz@rom...
-
mycso
veterán
Alapvetően a p6200 is egy gyors jószág és van hozzá gyári ICS (az is volt rajta eddig), viszont a nexus valahogy sokkal gyorsabb, még az s3-hoz képest is sokkal gördülékenyebb.
Egyszerűen ennyi...ez a tegr3 nem viccel. Pedig a tegr2-ből kiindulva, nem számítottam sok jóra, van itthon egy 10.1-es tab is, gyári ICS-el szintén, hát az...végül is nem rossz, de az a leglassabb mind közül.
-
mycso
veterán
Nexus7 és P6200 [link]
-
mycso
veterán
válasz
bigbuda #1078 üzenetére
Hali, Bs player-t próbáld, ARMv7 codec-el.
Tegra2 alatt sem akarta az igazat az Mx player, ott is csak a Bs volt a nyerő.Most megnéztem, 2 HD videót:
1920*1080 25fps, H264-MPEG-4-AVC
44Khz, 16bit, PCM
6958kbpsés
1920*1080 25fps, H264-MPEG-4-AVC
44Khz, MPEG-AAC
5926kbpsSzépen játssza mindkettőt, és hardveres dekódolással.
-
mycso
veterán
válasz
thenameless #1063 üzenetére
Hát én inkább maradok a root + StickMount kombónál..
Ez a media importer, picit körülményes ---> sok fájlt meg sem nyit, hanem előbb letárol a belső tárhelyre, így máris elvesztette az értelmét. (legalább is abban az értelemben, hogy egy külső egységgel szeretnénk növelni a tárkapacitást)
-
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #1045 üzenetére
Nézegettem a főzelékeket, de egyik sem tetszett még meg...
pár okosság:
Gyári visszaállítás -
mycso
veterán
válasz
hallerlaller #1032 üzenetére
Ez kemény...
(#1036) Oldman2: nem halk, viszont ha játék közben fogom, akkor pont befogom a hangszórót...
Illetve úgy vette észre, hogy teljes hangerőn elég torzul szól. -
mycso
veterán
válasz
ForRedGlory #1022 üzenetére
Majd még azt meglesem, mert valóban az is jó, de valahogy sem az s3-on, sem pedig a p6200-on nem tudtam vele megbarátkozni.
-
mycso
veterán
Bár iszonyat gyors a gép, de még is az jutott eszembe, hogy kellene nekem egy másik launcher rá, igazából a testre szabhatóság miatt.
A jól bevált Nova-ra esett a választás, hát kegyetlen...még gyorsabbak a főképernyő műveletek. -
mycso
veterán
Nekem ettől a szürke-fehér-halványkék "halálkinézettől" hányingerem volt. (nokia lumián volt hasonló a menü kinézet, hát attól majd sírva fakadtam, olyan csúnya volt)
Nem azt mondom, hogy csicsás, csilli-villi színes valami kell (nem is olyat készítek), de azért legyen már valami szebb kinézete. Persze ez saját vélemény, no meg szeretem ezt csinálni....(itthon mindegyik kütyü átesett már sok mindenen és kb. hasonló a séma).mod.: egyébként hihetetlen, hogy mennyire gyors ez a tab, napról-napra, csak egyre jobban pislogok, hogy hát ilyen nincs is....pedig tudom mihez mérni, van itthon pár felső-csúcs kategóriás androidos gép...
mod2.: közben ITT is alakulgatok.../bár még elég halovány/
-
mycso
veterán
A bootloader unlockolásnak, mindenképp factory resettel kell járnia???
Illetve gondolom akkor a vissza lockolásnak is...nincs, más megoldás? -
mycso
veterán
Dede, úgy szoktuk, nyilván itt is úgy lesz.
Csak készüljek el én is vele, bár én inkább az ilyen irományokban a cwm, root, szoftver frissítés, csere, custom romok esetleg modok, stb. -re fektetek nagyobb hangsúlyt.A blogomban találsz pár androidos kütyüről, privát irományt, ennél is ugyan ez lesz a séma.
Ha kész linkelem, és majd összecsemegézzük.
Bár, ahogy nézelődöm, ehhez nem sok minden van, igazából a nagy részük toolkit-el végrehajtható....
mod.: tehát kell is az összedolgozás, mert mindenki más-más szemszögből közelíti meg.
-
-
mycso
veterán
Bár tudom, hogy nem ez a hirdetés rovat, de kaptam 3db 8gb modellt USA-bol, és valószínűleg 2-re nem lesz szükségem.
Ez a garancia dolog engem is érdekelne, ennek előbb utána járok.Mod.: ja egyet felbontottam (arról pötyögök) a másik kettő bontatlan, még a gyári leragasztás is rajta van a dobozon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest