- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Passz, nalam jo.
Mas: Google Search frissult nalam, vele egyutt a gel is (ami immaron google now launcher), ranezesre ez mar full jonak tunik tablan is, a talcarol nem tunnek el mar az ikonok, a korabbi kis grafikai bugot sem latom landscape-ben ha egy app ikonjara hosszan nyom az ember, szoval fasza
-
simon128
tag
Üdv!
Nálam is ez van! Én Lg 4x HD telómon jól megy , de itt N7 nálam se volt hang! Én annyit csináltam hogy a beállítások menüpontban benyomtam a H/W+dekóder mellé a pipát, aztán minden csudás lett! És még annyi ,hogy ha kipipáltad ,utána amit nézel ,azt ne folytatásból indítsd, hanem az elejéről ,nálam akkor lett teljesen jó! -
Hubie
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Én is csatlakoztam eme nemes táborhoz egy 32GB wifi only verzióval. Egy cimborám hozta Németországból. Az az igazság, hogy asszonynak lesz karácsonyra így csak stikában tudok vele foglalkozni, de eddig nagyon tetszik. Ez az első tab a családban, szóval tuti nagy öröm lesz. Ha másnak nem is nekem biztosan
.
És egyből jelentkeznék is a tok rendelő brigádhoz. Megy privi. -
zSSeli
tag
Tokot ebayrol vettem 1600 ftért, mondjuk 40 nap volt mire ideért, elég mérges voltam, de amúgy teljesen jó, visszabb linkeltem vhol. Fóliát par napja tettem rá, engem elegge zavar, lehet nem lesz hosszúéletű. Amig a keménytok meg nem jött, puha, kézzel vart szivacsos tokban volt, nem karcolodott semmit másfél hónap alatt. Streammel nem lesz gond sztem
-
TomPack
őstag
Én Concorde tab-al kezdtem. Igazàból semmire nem tudtam hasznàlni szegénykét, és kidobott pénznek éreztem azt a huszast...
Lehetett nypmkodni, de a szemem kifolyt olyan pixeles és csúnya volt a kép. Aztán jött a N7 2012. Ég és föld volt a különbség. Ő tehet róla, hogy megkedveltem a táblagépes 'szakmát', és már a laptopra sincs szükségem az asztali gép mellett. Utána jött a N7 2013, ami csak rátett egy lapàttal!
Szerinem vedd meg bátran!zSSeli;
Nekem meg N4-van mellette, így engem sem izgat már a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- GTA V
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest