Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Abysmal #4253 üzenetére
A töltés és az adat átvitel sebessége elég sok mindentől függ, és az egyik ilyen tényező a kábel. Valószínűleg a kínai is fog működni, de lassabban fog tölteni és lassabb lesz az adatátvitel. Én az interneten olvasottak és a saját tapasztalataim alapján a Kopi kábelt találtam a legjobbnak ár/érték arányban. Link: http://kopi-d.com/?page_id=297&lang=hu
-
assemble
addikt
válasz
Abysmal #1673 üzenetére
A konkret apptol is fugg hogy hogy kezeli azt hogy atvaltasz valami masra, sok app ilyenkor reflexbol felszabaditja a memoriajat.
Nem tudom milyen felbontast hasznal, de igen, nyilvan a jatekon mulik hogy mennyire reces, hasznalhatna elsimitast is ha akar, stb, persze kerdes milyen sebesseggel.
Altalaban OTA frissitesnel megmaradnak a dolgok, de en biztosan "tisztan" raknam fel factory image-bol (es elotte manualisan elmentem ami kell), ugy a legbiztosabb. Az valtozo hogy ugyanazzal tudod-e rootolni mint elozoleg, erdemes utanaolvasni majd pl Chainfire oldalan.
Van reklamblokkolo app (ami effektive letiltja oket a netrol), ehhez root kell es szerintem nincs is fent a play store-ban. -
TomPack
őstag
válasz
Abysmal #1673 üzenetére
RR3-nàl én is észrevettem az àltalad említett hibàt! El is ment a kedvem a jàtéktól, nekem kifolyik a szemem tőle! Nexus 7 2012-el rengeteget toltam, és ott tökéletes volt a grafika, és jelenleg a N4-emen is jó. Én is gondolkoztam rajta, hogy ez mifene lehet! Engem is érdekelne a megoldàs. Màs jàtéknàl nem tapasztaltam ilyet.
-
assemble
addikt
Amikor egy program root jogot kap, akkor felugrik ez az uzenet, ez biztonsagi mechanizmus. Ha a program indokolatlanul sokszor ker ilyet, az az o hibaja. Super user manager programodban (supersu?) jo esellyel ki tudod kapcsolni az ezzel kapcsolatos felugro uzeneteket, de akkor maskor sem fogod latni oket amikor esetleg jol jonne.
-
Abysmal
aktív tag
Hupsz úú a fenébe, ez nem ide akart menni. Na mindegy, ha már itt van, akkor az eddigi negatívumok amiket tapasztaltam a Nillkin tokkal.
Amúgy tud valaki valami appot, amivel gyorsmenüből le lehet némítani a tab minden alkalmazását egy gombnyomásra? Eléggé kellemetlen volt, amikor előadáson megszólalt az eredetileg lenémított tab, mert egy facebookos videó felvette max-ra a hangerőt.
-
Kyller
senior tag
Nekem is megjött ez: [link]
Nagyon minőségi érzést nyújt, csak az a bajom vele, hogy a fedő lezáró nyelvnek a mágnese nem tart rendesen, ha a fedőre hajtom rá. Ha azonban a kijelzőre hajtom, és arra a fedőt, akkor teljesen jó, nem hajtódik ki a fedő. Egyébként minden rendben van vele, még stylust és kijelző védő fóliát is kaptam hozzá (amit nem használok...)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nehéz belekötni az új Nexus táblagépbe: a hét hüvelykes tablet Full HD felbontást, vezeték nélküli töltést, remek adatkommunikációs képességeket és korrekt hardvert kínál kedvező ár mellett.
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tippmix
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest