Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Sziasztok! Sikerult veletlenul torolni egy egesz albumot a nexus4esemrol... van valami esely a visszaallitasara? Van valakinek valami otlete? Az albumban kepek voltak ha az szamit.
-
ThorsHUN
őstag
Ave!
Arra van mod sracok, hogy ne 4x4es negyzetben kelljen elhelyezni az ikonokat, widgeteket, hanem surubben, tobb hellyel dolgozva?
-
ThorsHUN
őstag
Amiben az s3 jobb az a fenykepezo, a dac es talan az uzemido. (Volt s3 tulajok ertekezese alapjan)
Ez ugye abban mindenkeppen jobb, hogy ujabb a hardver, 2 GB RAM van benne es referenciamodell. Ergo tovabb fogja kapni a frissiteseket, (a 2 GB miatt tovabb is maradhat eletkepes) es szerintem sokkal szebb
Attol fugg mire akarod hasznalni, mekkora kezed van -
ThorsHUN
őstag
Kerdesem lenne:
Most pakoltak at egy exchange szerverrol a masikra es miutan atraktak a levelezesem nem muxik.
A hiba okara mar rajottunk. A policy elfogadasa az ami nem tortenik meg, tekintettel arra, hogy fel sem kinalja a lehetoseget.
Van valami megoldas erre? -
ThorsHUN
őstag
Meg annyit hogy tudja valaki hogy apple szabvany headsetet hasznal a N4 vagy nem?
-
ThorsHUN
őstag
meg egy kerdes az s3hoz kepest...
jol erzem, mintha kisebbnek tunne a n4 az s3hoz kepest? Marmint erzetre.
Amikor az s3at megfogtam az nagyon nagynak tunt, de ez meg mintha a kezembe illene es abszolut nem akar kiesni belole.
Lehet hulyeseg meg minden, de valamiert ez az erzesem. Persze s3at mar vagy fel eve fogtam egyszer a kezembe. -
ThorsHUN
őstag
Melyiken jobb zenet hallgatni? Ezen vagy az S3ason?
Van vkinek tapasztalata?
Az S3ban elvileg wolfson DAC van... ezert kerdem -
ThorsHUN
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #3286 üzenetére
Nalam is van egy folos, de nem igazan megy ra az erdeklodes:S
-
ThorsHUN
őstag
válasz
edward2 #2916 üzenetére
16 GB-osat ha lehet kapni, akkor Google playbol rendeled, szepen meg is erkezik 349+10 euroert, aztan meg 10 ropt rafizetsz ertekbiztositottkent es ott is van 117 a 100 rugoert ahitott telefon. Google playbol, ahol kb nem lehet kapni. Ehhez kell egy kulfoldi ismeros is.
Ha ugyanez az ismeros MM vagy saturnba megy, akkor +12 ropi az ara. -
ThorsHUN
őstag
Nezzetek csak mit talaltam!
Custom tok!!! Vegre!
-
ThorsHUN
őstag
Sracok! Milyen tokot NE?
Esetleg a tok es a hatlap koze valami foliat, hogy ne karcolodjon ossze? -
ThorsHUN
őstag
válasz
knyitogato #1962 üzenetére
Siman mennek es behoznek vagy 4et azzal kb fedezve is lenne a plusz koltseg a sajatomra, csak ugye nem tudni mit is jelent a kereskedelmi mennyiseg ami alatt lehet szabadon behozni az orszagba
-
ThorsHUN
őstag
válasz
retesz147 #1879 üzenetére
Hat nemtom... mintha mar hallottam volna a nevet. Ahol mernek vasarolni az a gsmline, az xxlgsm es talan a vipphone meg meg az ujgsm.
Az xxlgsm regi mar nagyon, az ujgsmnel vettem 5-6 eve egy SE w910i-t es vagy ketszer gariztattam, a gsmline-nal vettem 2010 elejen a desire-t a vipphone is van mar vagy 3-4 eve sztem. -
ThorsHUN
őstag
válasz
knyitogato #1872 üzenetére
Miert? Nem mindegyik zuggsm gazos. Amelyik mar tobb eve mukodik az mar kevesbe az.
Na meg mit szamitunk zuggsmnek -
ThorsHUN
őstag
Azt neztem itthon 136 K-ert lehet kapni a 16ost.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy 30s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest