Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarkusx
csendes tag
válasz
janosibaja #49275 üzenetére
Amit tehetsz a melegedés ellen: hells-Core kernel, undervolt, navigációs program beállítások, klíma ráirányítása a telefonra, kijelző kikapcsolása. A hells-Core kernel szerintem kevésbé melegíti a telefont mint a többi. Különösen akkor tapasztaltam ezt, ha töltés közben használtam a telefont. Hosszú navigáció alatt pedig muszáj tölteni. Az uv-t ki kell tapasztalni, mert telefonfüggő, hogy mennyire lehet levenni. Az általam használt Sygic navigációs programban lehetőség van az áramfogyasztást 3 fokozatban befolyásolni.A fogyasztás pedig arányos a melegedéssel.
-
Tarkusx
csendes tag
A hells-Core b47 kernel megy a 4.4.4-el?
-
Tarkusx
csendes tag
válasz
atillaahun #42616 üzenetére
Nekem dalvik-on sem ment. Valószínűleg a kernel miatt. Franko-val, és faux-al is próbáltam.
-
Tarkusx
csendes tag
-
Tarkusx
csendes tag
-
Tarkusx
csendes tag
válasz
gipsztigris #41744 üzenetére
Én a Nova alkalmazások ikonra tettem csúsztatás műveletet: GravityBox alvás parancsikont.
-
-
Tarkusx
csendes tag
4.4.2-ben nem találom a multi user beállításokat! Kivették volna belőle?
-
Tarkusx
csendes tag
-
Tarkusx
csendes tag
Most akciós a Play-ben a TouchControl. A TouchControl Free-t próbáltam, de ébredés helyett újraindult a telefon. PA + Franco van fent. Mi lehet a gond? Valakinek működik ezzel a párossal?
-
Tarkusx
csendes tag
Aki próbálkozott már UV-val, annak mennyit sikerült faragnia a feszültségből? Különösen a 384 Mhz-es frekvencia érdekelne. Azt is megírhatná hogy a stabilitás ellenőrzéséhez milyen programot használt!
-
Tarkusx
csendes tag
A Boat Browser is elég jó böngésző. Most már Firefox szinkronizáció is van benne.
-
Tarkusx
csendes tag
válasz
janosibaja #23909 üzenetére
Későbbi verzió is működik, vagy csak ez? Milyen beállításokat használsz? Régóta keresek beszélgetés felvevő programot, de eddig még egyik sem működött megfelelően.
-
Tarkusx
csendes tag
Most vettem észre hogy a led értesítés nem működik. PA 3.99 van fent lightfloow-val. Valaki tapasztalt ilyet?
-
Tarkusx
csendes tag
Sziasztok!
Én is feltettem a pa 3.95-öt. Azóta nem működik a Titanium Backup. Újra telepítettem, de a mentéskor azt a hibaüzenetet írja, hogy nincsen elég szabad tárhely. Pedig van 7GB. A mentés helye /storage/emulated/0/TitaniumBackup. A Paranoid OTA frisítés működik valakinél? Nekem nem megy az sem. This device doesn't exists hibát dob.
-
Tarkusx
csendes tag
válasz
kiraly.andra #8993 üzenetére
Én évek óta a Pdair fekvő bőrtokokat használok. Nem esik le az övről, hiába csíptetős. A mágneses zár még megbízhatóbb is mint a tépőzáras. Olyan is volt nekem régebben. A tépőzár a sok nyitogatástól elkopik, összeszedi az apró szöszmöszöket, és már nem zár olyan jól. Viszont az ilyen tokba bumperrel nem fér be, maximum fóliával. Én most a nexus-t fólia nélkül, pdair tokban tartom, és semmi baja. Igaz nem is extrém körülmények között használom, és én tudok vigyázni a telefonomra. Csak a homokra kell vigyázni. Nehogy belekerüljön a tokba, vagy rátapadjon a telefonra, mert akkor ahogy beteszed-kiveszed összekarcolja.
-
Tarkusx
csendes tag
Nekem az autóban (Opel Astra J) a bluetooth-al van problémám. A telefonkönyvet nem szinkronizálja, de ami a nagyobb probléma, hogy a bejövő hívást sem lehet felvenni a kihangosítóval. A hívás kezdeményezése sem jó. Az interneten keresgélve más autó típusokkal sem működik. A 4.2-es verzióban jelentkezett a hiba. Valaki tapasztalt hasonlót? Esetleg megoldást ismer valaki?
-
-
Tarkusx
csendes tag
A hívásfelvétel senkit nem izgat, csak engem? A [Call Recorder]-t találtam. Ez nem ingyenes, de az xda-ról letölthető a trial verzió. Viszont ehhez root-olni kell még is csak a telefont. Valaki használta már?
-
Tarkusx
csendes tag
Sziasztok!
Én is boldog tulajdonosa lettem egy Nexus 4-nek. Desire-röl váltottam, ami szoftveresen nem is volt olyan nagy váltás, köszönhetően a CM-nek. Hardveresen viszont egészen más a nagyobb kijelző, a gyors processzor, és különösen a jóval nagyobb memória miatt. Egyenlőre nem nyúltam a rom-hoz, mert nem éreztem szükségét.
Szeretném a telefonbeszélgetéseimet rögzíteni. Van valakinek tapasztalata a témában? Root-olás nélkül megoldható egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest