Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Lacka89 #53272 üzenetére
Downloads
LRX08 B15.5S.: https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001603134
LPX-13D B15.1P: https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001603131
Chainfire’s SuperSU: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1538053
Journal off for ext4 http://forum.xda-developers.com/show...ostcount=14956mind a 4 dolgot fel kellet volna rakni? Vagy a rom mellé még egy kernelt is kellet volna? Mert nem akar elindulni :S Valakinek ötlet?
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Lacka89 #45257 üzenetére
Hát az a töltő nem fogja 100%-ra feltölteni. Mivel a Li-ion akkuhoz tartozik egy dc-dc konverter, mely veszteséggel dolgozik. Nekem a 3000 mAh-s akku 80%-ig tudja feltölteni. Egy jó minőségű, nagy hatásfogú konverter van benne, de így is csak ennyit tud. Kb 70%-os hatékonysággal számolhatunk, de lehet sokat mondtam, ami azt jelenti, hogy kb 70-75%-ig tudod jobb esetben feltölteni vele.
Beragadó appokról meg annyit, hogy pár napja a Google Play Service és az Android OS nálam is darál, de nem vészes. Kb 1-2 órát csökken az üzemidőm az átlaghoz képest. Ilyet frissítés közeledtével szokott produkálni az eddigi tapasztalatok alapján.
-
molnartibor
tag
válasz
Lacka89 #45123 üzenetére
Én nanopad-et nem raknék rá mivel üveg a teló hátulja úgy rácuppan hogy feszegetni kell hogy levehesd baromi kényelmetlen és el is felejtheted a felkapom és megyek dolgot mert garantáltan kétkezes lesz a szétválasztás! Esetleg ha kicsit bekoszolod akkor nem tapad annyira. Nekem kocsiban a nanopad konkrétan megolvadt a széleinél és ragadós cuccal terítette be azt ami hozzáért!
-
NTonee
veterán
válasz
Lacka89 #44486 üzenetére
külső áramforrás kell az otg-hez, így mindenképp y otg kábel kell hozzá + olyan kernel, ami támogatja (pl Slukkica kernele és az otg enabler, amit linkeltél, működik). A slimkat rom mellé is fel lehet rakni a pure kernelt.
Nem lehet wifin lövöldözni a képet a laptopra. -
Scooter74
őstag
válasz
Lacka89 #44189 üzenetére
Lemaradt a Rom és a Gapps linkje:
Amúgy ebből a mappából ezek kellenek neked, ha a SlimRomot szeretnéd valamikor kipróbálni:
- Slim-mako-4.4.2.build.3-OFFICIAL-3095
- Slim_AIO_gapps.4.4.2.build.2.x
- Photosphere.4.4.2.build.2.x
- franco.Kernel-nightly-r203Úgy írtam ide ahogy flashelni kell majd!
Ja és mi előtt le leszünk cseszve és romolhatnékod van gyere át ebbe a topikba:
Nexus 4 mélyvízÉs itt nyugodtan kérdezősködhetsz ha tudunk úgy is segítünk!
-
Scooter74
őstag
-
mtcob
senior tag
-
Scooter74
őstag
válasz
Lacka89 #44189 üzenetére
A toolkithez ajánlom ezt a videót.
Az elején én is így rootoltam a telefont.Itt pedig egy leírás a Rom Telepítéséről
Arra kell figyelni, hogy nem a 2.5.0.0-s TWRP-t teszi fel a toolkit hanem a 2.6.3.3-st aminél ha bemégy a wipe-ba és elhúzod a csuszkát akkor az FR-t is megcsinálja.
-
mtcob
senior tag
válasz
Lacka89 #44186 üzenetére
Egyszerűen vissza lehet tenni, akár toolkittel, akár parancssorral kb ~10 perc alatt.
Lementéshez amúgy is kéne custom recovery, aminek egyik feltétele a nyitott BL
Garit még ha lenne se vonnák meg (elvileg) emiatt, hiszen ez egy fejlesztői készülék erdetileg, nem véletlen hogy ilyen egyszerű nyitni-zárni a BL-t -
mtcob
senior tag
válasz
Lacka89 #44183 üzenetére
Telefonról vagyok, úgyhogy majd linkelnek a többiek
BL nyitás nagyon egyszerű, pc-re leszeded a WugFresh Nexus toolkitet, és ott egy gombnyomásra megcsinálja helyettedutána xda-ról leszeded az xposed installert (amennyiben maradnál stock rendszeren), telepíted, reboot, majd leszeded hozzá a gravitybox-ot, aktiválod és reboot..utána kapsz egy, az eddiginél ezerszer jobban személyre szabható, gyári rendszert, egy jó ideig én is így használtam
Annyi hogy BL nyitás adatvesztéssel jár, szóval érdemes mindent lementeniMivel használtan vetted a készüléket, szerintem érdemes lehet a gyári rendszer teljes újrarakásaval kezdeni, ehhez amúgy is kell a nyitott BL, és szűz, nem teleszemetelt rendszerrel kell elkezdeni romolgatni (annak sosincs jó vége)
-
Scooter74
őstag
válasz
Lacka89 #44181 üzenetére
Hát igen nekem is sokat segítettek segítenek itt a skacok.
Olyan szinten, hogy most már én is romolom a telefont rendesen, mondjuk én még Slukkicát tudom ajánlani rom készítés terén, Ő is nagyon jó romokat és kerneleket készít azoknak a bátor jelentkezőknek akik szeretik romolni a telefonjukat.
Amúgy én azt javasolnám picit használd a Stock rendszert és ha kevésnek érzed akkor dobj fel egy stabil custom romot.
Én is amúgy SlimKat romot használok amivel 100%-ig meg vagyok elégedve és bátran ajánlom azoknak akik ki szeretnének próbálni más romot is.Ha progival akarod rootolni a telefont akkor ajánlom figyelmedbe a wugs nexus toolkitet.
-
mtcob
senior tag
válasz
Lacka89 #44181 üzenetére
Hát ha jártas vagy a romolásban, úgy rengeteg stabil megoldás közül tudsz választani, én jelenleg SlimKat-et használok, de ajánlottak még a Mahdi, Omni, Purity, CM, Carbon romok is (ezek a legismertebbek)
Vagy ha szeretnél stock gyári rendszeren maradni, mint fentebb írtam az xposed+gravitybox párossal is rengeteg minden állítható -
mtcob
senior tag
válasz
Lacka89 #44177 üzenetére
A quick settings csempék állítgatásához custom rom kel (ki kell nyitni a bootloadert), másik opció hogy felteszed az xposed framework-öt és hozzá a gravitybox modult, azzal szintén állítható válnak ezek...
mondjuk akksi százalék kijelzést elég sok playről leszedett program tud, de azok értesítésként jelennek meg szóval csak félmegoldás..elforduló homescreenhez pedig új launcher telepítése szükséges (én Apex launchert használok pl Circle UI ikonpackkal)
Megelőztek -
petipetya
nagyúr
válasz
Lacka89 #44177 üzenetére
Százalékos aksi a gyári helyén: [link] (speciel nem használom, mert olyan apró a szám hogy nem látom)
Százalékos aksi az értesítő sáv baloldalán: bármelyik erre szolgáló alkalmazással a Play-ről.
A gyári launcher nem fordul el, ehhez másik launchert érdemes telepíteni. Gondolom megoldható főzött rom esetén is.
A gyorsbeállítások gombjait gyárilag nem tudod szerkeszteni. Ám root esetén van rá módszer, abban a többiek tudnak segíteni. Persze erre is van alkalmazás a Play-en, de az csak kiegészíti az értesítési sávot, és odarak pár kapcsolót.
Jómagam a gyári rendszert használom.
-
NTonee
veterán
válasz
Lacka89 #44177 üzenetére
no, akkor már látszik, hogy neked nem való stock android.
Ezeket csak a custom romokkal, de minimum rootolt állapotban lehet megcsinálni.
mod: Az akku százalékos kijelzést külön app segítségével meg tudod oldani, de csak a statusbar bal oldalára helyezhető ki.
(#44179) petipetya: jajj, az a féle százalékos kijelzés borzalom. 60%-ig szinte semmit sem látsz, nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest