- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az a furcsa, hogy amióta felraktam a krómot, a spyware keresőm 3-4 óránként rákérdez egy-egy .dll írására, ami a Google Inc.-től származik...
Létezik, hogy a böngésző máris frissíti magát? Vagy a google csekkolja a gépemet?
Érdekes módon akkor is csinálja, amikor Operávan böngészek.
Kár érte, mert sokkal gyorsabb, és használhatóbb (=egyszerűbb), mint bármi más.
Amúgy nem értem, hogy mit tudnak rólam kideríteni, banki, pénzügyi tranzakciókat nem végzek neten, vásárolni nem szoktam neten, titkos információim nincsenek, torrentezni külön gépen (külön IP-n) szoktam.
Email jelszavaimat már csak nem tudják kideríteni, mert arra csak operát használok (saját domain + ahhoz tartozó tárhely + ottani webmail)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming Set-Up eladó 3090 32GB 4000MHz CL18 M.2 SSD 1TB (újrapasztázott minden)
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest