- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- BIOS topic
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Most kezdtem el vele játszani.
Ebben lehet majd olyan skillt fejleszteni hogy regenerálodjon az életerő? Mert pár orkonként halok megfele. Az elején a házakból felvettem minden heal potit de az kevés. A szemétláda gyógyítok meg annak ellenére hogy segítek pénzért akarnak gyógyítani lol.
Rettentő hamar "elhasználodnak" a fegyverek erre van valami megoldás?Csak én vagyok vagy vagy tényleg csak 1 katona van az elején a kettő helyett?
Ugye mondja a gyíkarc nincs csak 1 gyógykövet,de két "haldokló" katona van és ha az egyikre pazaroljuk meghal a másik. Nos a tükörrel a pocsolyánál duplikáljuk a gyógyító követ odaadjuk a gyíkembernél lévő katonának egyből felélénkül... De hol a másik van egyáltalán?
-
Gothmog
senior tag
Beyond Divinity nem nyerte el a tetszésemet, de a Divine Divinity jóféle játék volt a maga idejében (bár elég bugos maradt az utolsó patch után is). A DD ritka ügyesen keverte a diabloid hack&slash-t a BG-s vonalú "normálisabb" rpg-kel (csak persze party nélkül), és jókora adag humor volt benne.
Ami rossz volt benne, azok az unalmas földalatti labirintusok voltak (ráadásul rögtön a játék elején volt egy nagyobb), meg a legutolsó terület baromi egysíkú lett (bár az fejlesztési idő hiányában). De ezt leszámítva tényleg jó játék volt! Azt hiszem, hogy több helyen az "év meglepetésjátéka" is lett, amúgy megérdemelten.
Néhány éve le is fordítottam magyarra (Magyarítások portálon fent van), ha ennyi önreklámot megengedhetek magamnak
-
A Beyond Divinity-t megvettem és vagy 3-3,5 percet játszottam is vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- Elektromos autók - motorok
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Xbox Series X|S
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest