- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
a konyhában elég 10W is ,még az is sok.
Én műkedvelő vagyok,viszont 2 zeneszerző ,vagy 5 gitáros,vagy egy tucat zenekart ismerek,barátsági körömbe tartoznak.
Ilyen szart senki nem használna!
Abban igazság van ,hogy nem mindig számít a márka....,de az is számít.Koncertre egy 10W-ossal ne jelenj meg ,főleg ha rock zenéről van szó,ugye.....
(én otthon,ha gitározgatok csak ,hobby szinten,és marad egy egyszerü "nejlon" húros akusztikus gitár..
bogabi: na hisz egy H kimaradt,.............és?
[ Szerkesztve ]
-
MZperX75
addikt
Ez mitől jobb mint egy jó laptop,meg egy jó gitárerősítő?
Ja hogy az effect!? aha......Illetve ,ha a hang elöbb a pc-be utána a gitárerősítőbe megy akkor?!
Ez tényleg a konyhagitárosoknak van kitalálva,nem hiszem hogy koncerten valaki monítorral menne csápolni a AC villám DC-t!
Gazdag tehetségtelen hülyegyerekeknek(gondolom amerikában dunát lehene rekeszteni ezekből)
Amíg van hülye addig óriási a piac,reklám úgy is azt fogja mondani,hogy ez a "szar"nélkül már nem lehet semmít sem csinálni.
(én inkább egy jó lap-top+egy jó gitárerősítőben hiszek(MARSALL csöves. min. 100W)+I5 laptop!
mint ez a .......
HalasKYO:
konyhában minek minőségi szuper hangmintát mexolaltatni,egy ilyen szar 10W-os gitárnyenyerén,talán a funky-zni lehet,de mást??Kis"fender"-nek jobban őrülnék....
Itt egy szer Hardvare-t kevernek egy szar gitárerősítővel és pont.
Külön külön kellene a halálnak,viszont egyben (hú ez milyen kafa 2x annyiért)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Panorámás Gamer PC! Víz!! i7-8700K/Asus Rog Strix GTX 1080 Ti 11GB/16GB RAM/256GB+1TB HDD
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- Gaming gép - Windows 11 - i5-9400f/GTX1050Ti 4Gb/16Gb DDR4/256Gb M.2 SSD/ASROCK Steel Legend Z390
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest