Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #56 üzenetére
"Újraolvastam a mi kis eszmecserénket, de nem leltem sehol a mondatot, amiben hazugnak neveztelek volna."
Akkor minden további félreértést elkerülendő még egyszer elmagyarázom.
Leírtam, hogy csapágyas lett a gyári CPU hűtő. (Felismerem az ilyen ventillátor tulajdonságait, ill. hangját. Nem egy házventillátorom és mobil rack ventillátorom lett csapágyas.)
Ezt követően te leírod ezt:
"Azt meg kizártnak tartom, hogy a San Ace venti amit az Intel a hűtőire rak csapágyas legyen."
Tehát szerinted nem igaz, amit állítok. A hazug ember állít igaztalan dolgokat. Én pedig nem vagyok az.
A "kontársággal" kapcsolatos megjegyzésedet elfogadom.
Sok évig ugyanazt a gépet használtam. Hosszú "kihagyás" után történt tehát a fejlesztés.
A régi gépeket bármikor szétkaptam, összeraktam... de a Core i5 procinak új foglalta van, amit eddig nem ismertem.
Hogy még véletlenül se rontsak el semmit, Így olyan személyt bíztam meg a CPU hűtő felszerelésével, aki szinte minden nap gépeket épít és szerel. Ő pedig lelkiismeretes és nagyon ért ahhoz, amit csinál.Maradjunk annyiban, hogy jól lett feltéve a gyári hűtő; hidd el.
Ebbe belefutottam. Csapágyas is, s ebben a környezetben ennyit tud. Ez van.
Semmi gond. Veszek egy megbízható CPU hűtőt helyette.
Részemről - irányodba - nincsen harag.
Kérlek, tényleg lendüljünk túl ezen a dolgon, mert az egész nyamvadt Intel hűtő nem ér annyit!
Üdvözlettel: Piftuka
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fotók, videók mobillal
- Linux kezdőknek
- Nők, nőügyek (18+)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest