Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz TESCO-Zsömle #56 üzenetére

"Újraolvastam a mi kis eszmecserénket, de nem leltem sehol a mondatot, amiben hazugnak neveztelek volna."

Akkor minden további félreértést elkerülendő még egyszer elmagyarázom.

Leírtam, hogy csapágyas lett a gyári CPU hűtő. (Felismerem az ilyen ventillátor tulajdonságait, ill. hangját. Nem egy házventillátorom és mobil rack ventillátorom lett csapágyas.)

Ezt követően te leírod ezt:

"Azt meg kizártnak tartom, hogy a San Ace venti amit az Intel a hűtőire rak csapágyas legyen."

Tehát szerinted nem igaz, amit állítok. A hazug ember állít igaztalan dolgokat. Én pedig nem vagyok az.

A "kontársággal" kapcsolatos megjegyzésedet elfogadom.

Sok évig ugyanazt a gépet használtam. Hosszú "kihagyás" után történt tehát a fejlesztés.

A régi gépeket bármikor szétkaptam, összeraktam... de a Core i5 procinak új foglalta van, amit eddig nem ismertem.
    Hogy még véletlenül se rontsak el semmit, Így olyan személyt bíztam meg a CPU hűtő felszerelésével, aki szinte minden nap gépeket épít és szerel. Ő pedig lelkiismeretes és nagyon ért ahhoz, amit csinál.

Maradjunk annyiban, hogy jól lett feltéve a gyári hűtő; hidd el.

Ebbe belefutottam. Csapágyas is, s ebben a környezetben ennyit tud. Ez van.

Semmi gond. Veszek egy megbízható CPU hűtőt helyette.

Részemről - irányodba - nincsen harag. ;)

Kérlek, tényleg lendüljünk túl ezen a dolgon, mert az egész nyamvadt Intel hűtő nem ér annyit!

Üdvözlettel: Piftuka

Új hozzászólás Aktív témák