- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raketta
csendes tag
Igazad van, ott vannak futo dolgok, de nálam is mind 0%.
Csak érdeklődöm, mi az oka, hogy kikapcsolod minden este a készüléket? Nekem amióta megvan nem volt kikapcsolva, mint ahogy egyik pda-tel sem soha.
Ha tényleg csak ez a baja próbáld ki.
Egyébként igazad van elvárható lenne a normál móködés kikapcsolgatás mellett is. -
süti5
őstag
Persze hogy elvárható, de ha ennyi a baja, én a helyedben nem kapcsolnám ki éjszakára, pl. én sem szoktam soha, elteszem alvóra aztán annyi, kb energiát sem eszik, vagyis nagyon keveset így....
Jelentkezett ez a régebbi szofftal is? Mert ha nem, lehet vissza kéne tenni, nekem az van rajta és semmi gondja, lehet az új szoft akadt össze valamivel nálad... -
süti5
őstag
Én nem tudom ez miért van nálad, de sem nekem sem a bnőm 1205-énél nem jön elő ilyen probléma, ahányszor megnyitom a task managert, szinte csak a task managert mutatja futó programként, mondom ezt úgy hogy egy hete enyém is folymataosan be van kapcsolva, és ilyenkor 1% a prociterhelés....nem tudom mi lehet ez a 98%....
-
Raketta
csendes tag
"...valószínűsítem, hogy ennek a pdanak a szoftja nem szeret bootoláskor semmit sem csinálni, ami nem az alap bootolálsi művelethez tartozik."
Ezt meg én nem értem ez alatt mit értesz. Mit kellene még csinálnia egy software-nek bootoláskor ha nem bootolni?
Milyen régebbi cucc nem futott neked rajta? Csak úgy példaként, hogy kipróbáljam én is, hogy típus vagy készülék specifikus a gond.
-
Raketta
csendes tag
Ez érdekes, ezek közül egyedül azt tapasztaltam, hogy az igo leállítása után pár percig kicsit tényleg lassabb, gondolom amíg mindent bezár, de aztán semmi.
Ez a hívás lista a legérdekesebb.
Na meg, hogy az ébresztéstól lassul??
Ha ébreszteni akarsz miért kapcsolod ki teljesen? Akkor nem fog ébreszteni.
Nekem plantronics fülhallgatóm van, azzal megy rendesen.Amikor megvetted bal lábbal keltél?
Nekem megvan amióta megjelent, kb. fél éve és tökéletesen müxik minden. Lefagyasztani persze sikerült, de az a software miatt volt amit ki akartam próbálni.
Persze nem erre való illegális cucc volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- Sorozatok
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest