Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
"A Gigabyte Q1580M összes csatlakozóját két oldalára rendezték. Jobbra elöl két hang, majd két USB indít, őket a DVD-író és a tápcsatlakozó követi, a sort pedig a Kensington zárja zárja."
Lehet azt tudni, hogy a GB-t ki szervizeli? Van itthon szerviz vagy callcenteres baromkodás van mint acernél pl? Gart lehet bővíteni? Most nem tudom az árakat, de pár hónapja 140k-ért volt Toshiba i3-mal mikor még néztem, 155k-ért Dell inspiron 3 év helyszíni garral, csak a hangjára nagyon panaszkodtak.
szerk: toshibára 2 év a gar de az is bővíthető 3-ra, dellnél meg a 3 év 5-re
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Mostanában nem követtem a a notesz árakat, mindenesetre a dellnél megint van egy bestbuy gyanús cucc, 14"-os gép 120k körül, valszeg kifutó, angol billes, de jó felszereltségű.
zsigus: A dula-core nem sokkal lassabb a c2d-nél, sőt. Ami a lényeg, hogy pl a 6-os szériában van SSE4.1 is, meg gondolom a fölötte levőkben is, a dual-coreban nincs, ez HD filmnél meg konvertálásnál azért dob a teljesítményen, 1ébként c2c alkalmazásfüggő a lemaradás, de nem annyi mint amennyit az ár indokolna.
shteer: Végül is jah
szerk: Khelben: Vagy csak szeretnéd gyorsabbnak érezni a géped Érdekes lenne ha a 3.3G-s pentium lassabb lenne a 6500-nél, mellesleg az is pentium, nem mellesleg c2d is lehetne ahogy az E5 is, elég megnézned a 65nm-es első c2d-t, az E6300-at, 266-os FSB, 2 mega cache, ugyanez van a a pentium E6-okban csak 45nm-en, mégis pentiumok, az E5 meg annyiban kevesebb, hogy alap 200 az FSB és a legelső modellekben nincs VT, ami a teljesítményt viszont nem befolyásolja.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Viszont a notiknál legalább olyan fontos dolgot mint a hw még nem tudom, hogy áll a GB a szervizháttérrel?
-
Chaser
legenda
Ezt egy helyi boltban néztem, igaz amd alapú, de összességében inkább jobb, mint rosszabb a GB-nél. Másik 2 boltban néztem még, ott is 160k körül van win7-tel. Esata, hdmi, 4GB ram, n-es wifi, 320-as hdd, hd4570, mindenképpen jobb ez a gép multimédiára, ha az m300-as cpu gyengébb is az intel megoldásnál. Ha leveszem a win7 árát ott vagyok a GB-nél, akkor mitől is extra olcsó? És ez toshiba, biztos szervizháttérrel, ha jól tudom +1év gar a 2 mellé +10k bruttóba kerül. De biztos lehet még alternatívát találni aki keres, tecskós újságban láttaqm egy gyengébb toshibát, de az 110k bruttó volt ákciósan', anélkül 125 ha jól emlékszem, ha érdekelnek a paraméterei megkeresed
szerk: simonzé: A te véleményedért nem fizet a GB, enyémért se, de én akkor se gondolnám másképp 120k-ért már valóban megérdemelte volna ezt a hírt, egyet értünk
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
GB-vel nekem sincs bajom, alaplap terén mást nem is veszek, egeret is láttam tőlük, de a notebook egy teljesen külön világ, itt fontos mennyi idő alatt és hogy szervizelnek, meg az egész gép felépítése, szerelése nem mind1. Csak ilyen gépet kikiáltani húdejóvételnek' azért necces.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- (970gramm,15 mm!!!)ACER SWIFT 5 Érintős FullHD IPS,core i5 8250u(8X3,4Ghz)Vil.bill, 8-16GB RAM,SSD,
- ACER UltraBook,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz)4-16GB RAM,SSD,szép
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest