- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen monitort vegyek?
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
Új hozzászólás Aktív témák
-
caprine
senior tag
A cikk egyébként remek, csipem ha valaki finoman de öszinte.
-
-
Vesa
veterán
Ennek az eszköznek semmi értelme sincs...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
L M A O
M
A
O -
Cypresss
senior tag
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Nekem meg pont az tetszik, hogy óriási. Pont a lapát méretű kezemhez való.
-
himpike
aktív tag
Mx518 forever... az egyik már vagy 6-7éve megvan. Kicsit levedlett lol.
-
ArmanD.
őstag
Ezt a kijelzőt miért nem lehetett egy monitoron megjeleníthető OSD-n kivitelezni? Sztem ez így a mai világba pazarlás és felesleges
-
kromatika
veterán
Köszi a tesztet.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Kell két kábel a kijelző - programozó panelhez, de az egérbe nem fért bele egy kábel... Ja, de
Csak nem használható!
Értem - nem értem? Nem értem...Egyébként minek külön programozó felület, képernyő, egy eszközhöz, ami csak aktív és működő számítógéppel használható és léte csak monitor mellett értelmezhető?
A gigabyte egértervező részlege egyébként is érdekes, de ez...
-
törölt tag
Nem tudom a BF3-ban hogy van, de a BF4 rásegít a célzásra, egyszóval húzzanakapits@ba..
A hama egeredet, de még ezt a "csodát" is konkrétan sz@rrá veri pontosságban, még egy 13 éves WMO 1.1a is 500HZ-en.. Csak egy olyan 2-3000 újonnan (kínai rendeléssel) ez meg túl azon hogy egy rakás sz@r, még drága is (legjobb párosítás, de komolyan. Hamár homár, legyen kövér nemde?)
-
tixem
addikt
válasz
#43676928 #26 üzenetére
AZ lehet, de akkor sem kezdenék a márkával, lutri. Ráadásul nagyon drága. Logi g400 sokkal jobb, igaz nem kapható, de inkább egy használt mx518/g400 mint egy Roccat.
(#29) turit nekem is van egy hama am5000 nevezetű darab, lassan 6 éves lesz de még bírja a gyűrődést
pótegérnek első osztályú.
-
turit
tag
Nekem egy egyszerű 2000 forintos hama egerem van. Már 5 éve bírja a gyűrődést. Mitől tudnak többet az ehhez hasonló csúcsegerek?
-
LackoMester
addikt
hát, nálam ez az egér minden tekinteben sokk...
-
gtamate2
veterán
A gamer egerek első ismertetőjele hogy vezetékesek, a többiről ne is beszéljünk. Ekkora parasztvakítást, de most komolyan..
-
tixem
addikt
-
Benzoldog
tag
Nem lehet rossz egér, bár engem a külseje annyira nem győzött meg, és az ára is mehetne lejjebb.
-
törölt tag
Ki kipróbálnám, de hogy nem válna a kedvencemmé, az is biztos. Plussz, ha ennyit kérnek érte, akkor már Roccat Kone XTD! Nekem ez a favorit. Nem is kellene több.
-
Rossi
addikt
24k egy Gigabyte egérért? Megőrültek ezek?
-
Tidus
addikt
Nagy hűhó a semmiért.
Mutatóba az írósztalon biztos jól mutat, csak használni kelljen.
Rudi, köszönjük a kertelés nélküli véleményt. -
törölt tag
Őszinte ismertető
Nem tudom eldönteni melyik "jobb" a Genius gilla, vagy ez. Mondjuk a gilla legalább fényes. Akár a szellő. Kb. annyit is ér, mint az a dal
MX500 RULEZ!
-
Ubran
tag
Nagy kezem van, de ha fizetnenek sem kellene.
-
tixem
addikt
a nagysága még jól is jönne, a g400 is épphogy jó. De a többi siralmas, és 24 ezer? neeeem
-
Lomha 8V
addikt
Kijelző meg valag kábel meg nem is kell kábel és már vakul is a paraszt...
-
fi:zi'k
nagyúr
Azok a csodás ezüst (?) gombok vajh' mennyi idő után produkálnak kopást átlagos használat mellett?
-
raggg
senior tag
Szent Szűz Mária - ez annyira hasznos és pótolhatatlan, hogy mindjárt szaladok és veszek belőle az egész családnak.
Ez most komolyan egy menő cucc, vagy én vagyok konzervatív?
-
copass
veterán
válasz
GegeWarrior #6 üzenetére
nagy kezem van. g300-ról lelóg az újjam hegye 2 centit simán.
-
törölt tag
Nem rossz egér, bár a külseje egyáltalán nem tetszik, és ilyen árban kapni jobbat, és külsőleg is elfogadható kategória
-
Az M8000 nekem nagyjából bevált. Kicsit kopik a gumírozás, de más gondom nem volt vele.
-
CyDoN
senior tag
megnézném mondjuk egy A4TECH TL8 mellett
-
plömplöm
őstag
-
GegeWarrior
senior tag
Nekem Razer Abyssus egerem van.
Szerintem kis kézre tökéletes. -
Lolka Bolka
aktív tag
A mérete miatt kipróbálnám, mert nagy kezem van, de amúgy felejtős. Azt nem értem, hogy egy egér elég sokat van tapizva. Miért nem figyelnek arra, hogy kellemes legyen a tapintása, legalább ebben az árkategóriába, és ne rideg műanyag.
-
solaris17
aktív tag
Förtelmes tapasztalataim vannak a Gigabyte egerekkel kapcsolatban. Vezetékes, optikai, lézeres, és vezeték nélküliekkel egyaránt. Miért nyikorog mindegyiken a görgő 1 hónap után? Komolyan ezeket olajozni kell. A másik gamer giga egerem, meg ugrált magától néha. Akkor csaptam falhoz, és vettem egy Logitech G300-at.
-
TaS1kaaa
tag
Ha kicsi egérre van szükséged, akkor szerintem Razer Orochi
-
copass
veterán
válasz
callmeakos #1 üzenetére
én alig találok a szerintem normál méretű tenyeremre egy olyan egerem amin nem állnak görcsbe az újjaim 10 perc után. logitech g300-et majdnem kivágtam az a4tech x7 után!
-
callmeakos
veterán
Jézus a mennyben, élvezet lehet a hozzám hasonló mini-kézzel rendelkezőknek pixelekre vadászni egy ekkora batár állattal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Speciális, külső, programozó egységgel szerelték fel a hatalmas méretű, vezeték nélküli játékos egeret.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- DOOM - The Dark Ages
- EAFC 25
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest