- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
Jézus a mennyben, élvezet lehet a hozzám hasonló mini-kézzel rendelkezőknek pixelekre vadászni egy ekkora batár állattal
All→M8
-
copass
veterán
válasz callmeakos #1 üzenetére
én alig találok a szerintem normál méretű tenyeremre egy olyan egerem amin nem állnak görcsbe az újjaim 10 perc után. logitech g300-et majdnem kivágtam az a4tech x7 után!
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
TaS1kaaa
tag
Ha kicsi egérre van szükséged, akkor szerintem Razer Orochi
-
solaris17
aktív tag
Förtelmes tapasztalataim vannak a Gigabyte egerekkel kapcsolatban. Vezetékes, optikai, lézeres, és vezeték nélküliekkel egyaránt. Miért nyikorog mindegyiken a görgő 1 hónap után? Komolyan ezeket olajozni kell. A másik gamer giga egerem, meg ugrált magától néha. Akkor csaptam falhoz, és vettem egy Logitech G300-at.
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
Lolka Bolka
aktív tag
A mérete miatt kipróbálnám, mert nagy kezem van, de amúgy felejtős. Azt nem értem, hogy egy egér elég sokat van tapizva. Miért nem figyelnek arra, hogy kellemes legyen a tapintása, legalább ebben az árkategóriába, és ne rideg műanyag.
-
GegeWarrior
senior tag
-
plömplöm
őstag
"Burkolatáról hiányoljuk a selymes, „gamer” bevonat"
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
CyDoN
senior tag
megnézném mondjuk egy A4TECH TL8 mellett
(_._)
-
nagyúr
Az M8000 nekem nagyjából bevált. Kicsit kopik a gumírozás, de más gondom nem volt vele.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
törölt tag
Nem rossz egér, bár a külseje egyáltalán nem tetszik, és ilyen árban kapni jobbat, és külsőleg is elfogadható kategória
-
copass
veterán
válasz GegeWarrior #6 üzenetére
nagy kezem van. g300-ról lelóg az újjam hegye 2 centit simán.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
raggg
senior tag
Szent Szűz Mária - ez annyira hasznos és pótolhatatlan, hogy mindjárt szaladok és veszek belőle az egész családnak.
Ez most komolyan egy menő cucc, vagy én vagyok konzervatív?
ragklaatPS
-
fi:zi'k
nagyúr
Azok a csodás ezüst (?) gombok vajh' mennyi idő után produkálnak kopást átlagos használat mellett?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Lomha 8V
addikt
Kijelző meg valag kábel meg nem is kell kábel és már vakul is a paraszt...
-
tixem
addikt
a nagysága még jól is jönne, a g400 is épphogy jó. De a többi siralmas, és 24 ezer? neeeem
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Ubran
tag
Nagy kezem van, de ha fizetnenek sem kellene.
-
törölt tag
Őszinte ismertető Nem tudom eldönteni melyik "jobb" a Genius gilla, vagy ez. Mondjuk a gilla legalább fényes. Akár a szellő. Kb. annyit is ér, mint az a dal MX500 RULEZ!
[ Szerkesztve ]
-
Tidus
addikt
Nagy hűhó a semmiért.
Mutatóba az írósztalon biztos jól mutat, csak használni kelljen.
Rudi, köszönjük a kertelés nélküli véleményt. -
Rossi
addikt
24k egy Gigabyte egérért? Megőrültek ezek?
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
törölt tag
Ki kipróbálnám, de hogy nem válna a kedvencemmé, az is biztos. Plussz, ha ennyit kérnek érte, akkor már Roccat Kone XTD! Nekem ez a favorit. Nem is kellene több.
-
Benzoldog
tag
Nem lehet rossz egér, bár engem a külseje annyira nem győzött meg, és az ára is mehetne lejjebb.
-
tixem
addikt
válasz Gempas 70 #23 üzenetére
hát a Roccat-nek is nagyobb a füstje mint a lángja. Vegyél inkább Logitech g400/g400s-t, köröket ver rá minden tekintetben. Vagy Steelseries Kana-t, esetleg Deathadder
Roccat körül csak a hype nagy, de a minőségük nem a legjobb, ilyen sunyitek R.A.T. szint körülbelül.
[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
A gamer egerek első ismertetőjele hogy vezetékesek, a többiről ne is beszéljünk. Ekkora parasztvakítást, de most komolyan..
*Sn0w
-
LackoMester
addikt
hát, nálam ez az egér minden tekinteben sokk...
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
turit
tag
Nekem egy egyszerű 2000 forintos hama egerem van. Már 5 éve bírja a gyűrődést. Mitől tudnak többet az ehhez hasonló csúcsegerek?
-
tixem
addikt
válasz #43676928 #26 üzenetére
AZ lehet, de akkor sem kezdenék a márkával, lutri. Ráadásul nagyon drága. Logi g400 sokkal jobb, igaz nem kapható, de inkább egy használt mx518/g400 mint egy Roccat.
(#29) turit nekem is van egy hama am5000 nevezetű darab, lassan 6 éves lesz de még bírja a gyűrődést pótegérnek első osztályú.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom a BF3-ban hogy van, de a BF4 rásegít a célzásra, egyszóval húzzanakapits@ba..
A hama egeredet, de még ezt a "csodát" is konkrétan sz@rrá veri pontosságban, még egy 13 éves WMO 1.1a is 500HZ-en.. Csak egy olyan 2-3000 újonnan (kínai rendeléssel) ez meg túl azon hogy egy rakás sz@r, még drága is (legjobb párosítás, de komolyan. Hamár homár, legyen kövér nemde?)
-
ng0ofy
KORREKTOR
Kell két kábel a kijelző - programozó panelhez, de az egérbe nem fért bele egy kábel... Ja, de Csak nem használható!
Értem - nem értem? Nem értem...Egyébként minek külön programozó felület, képernyő, egy eszközhöz, ami csak aktív és működő számítógéppel használható és léte csak monitor mellett értelmezhető?
A gigabyte egértervező részlege egyébként is érdekes, de ez...
-
kromatika
veterán
Köszi a tesztet.
-
ArmanD.
őstag
Ezt a kijelzőt miért nem lehetett egy monitoron megjeleníthető OSD-n kivitelezni? Sztem ez így a mai világba pazarlás és felesleges
Öreg vagyok már bohócnak!
-
himpike
aktív tag
Mx518 forever... az egyik már vagy 6-7éve megvan. Kicsit levedlett lol.
-
Cypresss
senior tag
válasz callmeakos #1 üzenetére
Nekem meg pont az tetszik, hogy óriási. Pont a lapát méretű kezemhez való.
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
L M A O
M
A
OSKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Vesa
veterán
Ennek az eszköznek semmi értelme sincs...
A tudomány a valóság költészete!
-
caprine
senior tag
Ezzel én is így jártam. Megrendeltem a G300-at aztán meg ledöbbentem, hogy legalább 1,5 centivel rövidebb mint kéne, így csak markolászva tudtam fogni. Azóta mindig megnézem az egér méretét. Egy Mionix Naos 3200 lett helyette, az eddigi legjobb egerem.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
caprine
senior tag
A cikk egyébként remek, csipem ha valaki finoman de öszinte.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arena Breakout: Infinite
- BestBuy topik
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Automata kávégépek
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest