- Mini PC
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigfam
csendes tag
Sziasztok!
Régen írtam már , de ezt el kell regélnem. 4 gerincműtéten vagyok túl. Az utolsó 2010 nyarán volt nyaki szakaszon. Így most lumbális(2) és nyaki(3) szakaszon fixáltak. Tornázom (+3 hét rehab) de folyamatosak a nyaki fájdalmaim amik fejfájást is okoznak. Kezeim, igaz hogy ritkábban mint műtét előtt de fájnak, jobb kezem néha napokra elzsibbad.A derekam mozgása is fájdalmakkal jár. Tavaly nyáron már a gerincambulancia pszihiátriáját is felkerestem mert már lelkileg is nehezen bírom. Alvás problémáim lettek + depresszió + önkéntelen izom remegésekkel társulva.Négy féle gyógyszert kaptam, nagyokat alszom valamivel könnyebb lett. Decemberben voltam bizottság előtt, akik idén február elejéig várattak a döntéssel. végül is 50 % ok kaptam március elsejétől. Közben az egészségem romlása miatt munkaviszonyom megszűnt. A nyugdíj is érdekes mert már 2011 júniusában felülvizsgálatra kell mennem. Tehát lehet hogy 4 hónapig lehetek rokkantnyugdíjas, főleg a mai megszorító intézkedések tükrében. Csak 40 éves vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tekintettel a nagy érdeklődésre, megköszönve a sok együtt érző hozzászólást, és bátorítva a leendő...
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest