- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Samsung LCD és LED TV-k
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
slloyd
senior tag
Èn egyből megmondom neked ha csak a kèpernyőt nèzem min fut azok közül amik nekem megvoltak ps4 en is!
Pl a bf4 ps4 en okádèk egy hànyinger volt 900p stb...
Minden eddigi jàtèk amit pc-re is megvettem sokkal szebb mint ps4en volt...
Persze vasat kell azèrt a jàtèkok alà tolni! -
slloyd
senior tag
válasz
westlake #774 üzenetére
Nekem 1 èvig volt ps4 em...
Èn azt untam meg,hogy baxtak èsimìtàst tenni a jàtèkokba vagy a Hw nem bìrta ès 120cm tv èn olyan recès volt a kèp mint àllat...
Mondom akkor jò megy a hàztòl pedig 2 joy om volt meg kamera +8 jàtèk.
Inkàbb pc-re kezdtem el költeni azon legalàbb minden jàtèk szèp sima mint a tükör meg magasabb a rèszletessèg is..
Amùgy tovàbbra is joy al jàtszom (fps multit is) èn billen egèren is elvagyok de àgybòl fekve valò jàtèknàl nincs jobb a vilàgon
Annyi,hogy pl. COD AW online alatt be kell kapcsolnom a tv èn a jàtèk mòdot ,hogyne kèsleltesse a kèpet. -
slloyd
senior tag
Annyit hozzàfűznèk mèg,ha màr itt a 12Gb vram feleslegessègèről beszèlünk....
Ha a Tx en csak 6Gb lett volna akkor is megvettem volna.
Ezt a vram mennyisèget egyszerűen vele adtàk èn meg elfogadtam pedig tudtam,hogy sehova se kell majd...
Viszont valaki egyszer linkelt nekem 1 videòt amin a kedven jàtèkom menent (cod aw )ès tx alatt a vram hasznàlat belemàszott a 11Gb ba
Persze a szar optimalizàlàs miatt de legalàbb nem kell tartanom attòl ha mèg 1 jàtèknàl a jövőben ez előfordul -
slloyd
senior tag
Dehogy fogd be
Nèzd nekem aztàn tök mind1 milyen "szìnű" a vga.
Volt nekem asus dc2oc r9 290 -em is nem oly règ èn speciel szerettem azt is megfelelő kuckò szellőzèssel nem volt se hangos se forrò ahogy csùfoljàk
Most pl. ha nem a Tx lett volna a leggyorsabb 1 gpus megoldàs mikor begurultam a röccenèsekre akkor simàn a pirosak közül is vàlasztottam volna...
Èn nem vagyok se zöld se piros fanboy csak annyit akartam hogy ùgy menjenek a jàtèkaim ahogy szeretnèm -
slloyd
senior tag
Joshi!
Pèntek este játszottam a kedvenc online jàtèkommal az akkori 970-em en (Cod Aw).
Ès ha ràtoltam a supersamplingot is a tv miatt,hogy ne legyen recès akkor szagattott mint a fene a jàtèk!
Hirtelen felindulàsbòl vettem a Tx-et rà Szombat dèlelött egy Saturn-ban!
Utàna 2 hètig igen 2500k val hajtottam amìg volt időm megint a gèppel foglalkozni
Plusz mivel nem vagyok nagy pcguru azt hittem csak egy erős vgàt elèg beùjìtanom ahhoz hogy ne kapjak agyèr görcsöt a szaggatàsoktòl -
slloyd
senior tag
Bocs telòròl ìrok...
Szòval a lènyeg az első Titan ritkàbb sokkal mint a 780ti ès jòval dràgàbb....
Na csak ki nyögdècseltem
Èn villàmàrakat nèztem csak nem a liciteket. -
slloyd
senior tag
Èn a nèmet ebay on nèzegelődöm ès sokkal dràgàbb az első Titan pl. Mint a 780 ti meg ritka mint a fehèr hollò.
Persze jòòcskàn fog majd a Tx veszteni az àràbòl idővel de akkor is a 980 ti felett lesz jòval az àra.
Hogy mièrt?
Mint ìrtam ez a szèria egy presztìzs kari sajnos nem mindenki teheti meg,hogy a gèpèbe pattintsa de ha hasznàltan majd kellőkèpp olcsòsodik akkor a kissebb tőkèvel rendelkező juzerek inkàbb ezt vàlasszàk mondjuk 150€ dràgàbbèrt mintva Ti-t,hogy elmondhassàk igen nekem ilyen is volt.
Lehet hibàs a teòriàm de a mellèkelt àbra ezt mutatja ha bekukkantok az ebay-re...
Amùgy èn ezen nem vacilàlok ha majd mennie kell akkor menjen amennyit majd kapok remèlem akkor màr "èrtük".
Bàr az sli-t is nagyon fontolgatom,hogy kihagyom belőle meg ùgy àltalàban is mert dx12 alatt àllìtòlag nem fog menni a multi Gpu.... -
slloyd
senior tag
válasz
gainwardgs #705 üzenetére
Igen limitem volt.
Azòta 4820k van mellette. -
slloyd
senior tag
válasz
Feri1977 #675 üzenetére
Nem szànalom....
Èn pl. egyenlőre csak full hd ban hasznàlom a Tx-et.
Hogy mièrt Tx?
Èn egy 120 cm es tv-èn jàtszom joyal ès szüksègem van a bazinagy èlsimìtàsokra mert ekkora kijelzőn enyhènszòlva anèlkül tiszta rece az egèsz pontEgyèb:
Nèmi vìgasz azoknak a Tx tulajoknak akik ùgy èrzik kicsit szembe köpte őket az Nv. ès òlcsòbban kiadott egy közel Tx gyorsasàgù kàrtyàt.
Sràcok a Titàn egy preszìzs kàrtya!
Az ebajon sok hasznàlt Gtx titànt làtok de csak 500€ felett.
Ellenben 780Ti 370€ tòl van.
Tehàt a Tx sokkal èrtèktartòbb lesz mint a 980 ti erre mèrget vehettek
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA legújabb VGA-ja 100 000 forinttal olcsóbban kínál csúcsteljesítményt. Lássuk, mit is tud pontosan!
- Nintendo Switch
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok