- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
nagy.matyika #691 üzenetére
Értem. Mondjuk egy készülék nem reprezentatív, de az én Lumia 625-öm lassan két éve hibátlanul megy lényegében full-time. Talán 3-4 alkalommal volt kikapcsolva, mert lemerültem terepmunka közben, vagy felszívtam magam amikor nyaralás közben is "zaklattak" és kinyomtam a csába....
-
Levwi
aktív tag
válasz
nagy.matyika #656 üzenetére
wp-t próbáltad már?
-
Assdak
őstag
válasz
Lehet röhögni, de WP.
-
imibogyo
veterán
válasz
Ne haragudj, de ekkora butaságot (moderáltam magam) is régen hallottam...
Nem tudom milyen telókat használtál eddig, de nekem pl. minden telefonom "munkatelefon" volt még sem volt egyikkel sem bajom. A mostani telefonom is (Lumia 625) tökéletesen üzemel jelenlegi uptime: 22 nap és 21 óra. És az utolsó leállás is az én hülyeségemből volt, mert nem töltöttem fel a telefont akku backpack sem volt nálam és kimentem terepre... Ennyit a megbízhatóságról... Ja és 50k volt újonnan kártyafüggetlenül örök licenc ingyen navigációval.
Úgy látom az utánam lévő hsz.-ekből, hogy mások is tapasztalták már ezt a stabilitást a WP kapcsán. Egyébként még Droid-nál van ilyen amit írsz, de mondjuk a Samu Note-al sem tapasztaltam ilyet. Mondjuk nem is nagyon piszkálgattam bele a lelkivilágába.
-
válasz
nagy.matyika #330 üzenetére
Na végre megtaláltam ami nem 2014 közepei hanem a mai 980TI tesztben van csak a te kedvedért Gurus Itt Guru3D firestriker
-
válasz
nagy.matyika #330 üzenetére
Nem fogok vitatkozni ezen mert nem lényeges de belinkelek neked 15 oldalt ami tesztelte most a 980TI-t abból 10-ben összeségében gyorsabb a 290X mint a 970-n, ami 2 éve nem 1
1 évvel öregebb mint a 970
De mint mondtam ne vitázzunk, mindenki megnézi a teszteket eldönti mi kell nekia bullshitgenerátort meg ne izzítsuk a jaj kevesebbet fogyaszt egy 100k kártya
És minő csoda most valahogy nem fikázzátok a 980TI ami felment fogyasztásban mint az állat
De én tiszteletben tartom hogy neked a 970 jön be semmi gond jelen pillanatban jó kis kártya. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
nagy.matyika #332 üzenetére
Nem savanyu, es nem teszteket nezek, van eleg eredmenyem fent a ph toplistan.
Arcbol meg vegyel vissza legyszives. -
BReal
addikt
válasz
nagy.matyika #324 üzenetére
Oké. Akkor ha a 300-as sorozat veri a 900-ast, akkor ugyanezt fogod írni? Remélem igen!
-
válasz
nagy.matyika #324 üzenetére
Ott pl. kikap a 970
-
BReal
addikt
válasz
nagy.matyika #281 üzenetére
Jaj ne, egy újabb díszhuszár.
Téged is beetettek a Physx-szel?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA legújabb VGA-ja 100 000 forinttal olcsóbban kínál csúcsteljesítményt. Lássuk, mit is tud pontosan!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- Xbox Series X|S
- OLED TV topic
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest