- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- iPad topik
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orgi
addikt
44 éves vagyok, műtött szemmel, tehát annyira nem tökéletes, 2.5 dioptria van rajta. 20%-os háttérvilágítással használtam az Instinct 1-et és most a 2-őt is, mindkettővel teljesen jól látható.
Annyi különbség talán van, hogy az Instinct 1 nekem mattabbnak tűnik, az Instinct 2 üvege fényesebb és szerintem jobb volt az 1-é ebből a szempontból, nem szemből nézve kissé csillog az Instinct 2 üvege. -
Dyraxx
tag
Alapvetően nem rossz a szemem, nem vagyok szemüveges sem. Közelre (15-20cm-től) nem látok már homályosság nélkül, ami abban nyilvánul meg, hogy a többnyire mosószeres flakonon, mosogatókapszulás dobozokon lévő 100 nyelven ráírt baromi apró betűs dolgokat már nem tudom olyan közel vinni a szememhez, hogy még élesen lássam, így azokat már nem tudom elolvasni. Máskülönben jó a szemem és élsesen látok. Egy SPAR blokkon a szöveg 15-20 centitől közelítve kezd homályossá válni, de az még úgy is olvasható, hiszen jóval nagyobbak a betűi, mint ami a mosópor hátulján van.
És hát mondom, hogy fényben, nappal tökéletesen látom az óra apró betűit is, szóval ..Szóval akkor lehet, hogy mégis hibás, megpróbálom összehasonlítani egy másikkal egy boltban, ha találok majd egyet dél-Pesten valahol, ami készelten is van és nemcsak megrendelni lehet.
Tudtok valami boltot esetleg így fejből, ahol szoktak lenni Garmin órák? Van a közelben Soroksári bevásárlóközpont, Köki Terminál, vecsési Market Central, határ úti Shopmark, Media Markt, Euronics, sportboltok (decathlon, hervis, mountex, intersport, sportfactory) és különböző óra-ékszer boltok, bár azokban nem hiszem, hogy lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Garmin terepórája nem okos, mindig aktív kijelzője pedig csak nem is színes, ellenben kifejezetten szívós és profi, ha kihívásokról, küldetésekről és aktivitáskövetésről van szó.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest