- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Döglött Róka #30 üzenetére
Te szerintem nem tudsz megfelelően értelmezni.
Olvasd át , ismételten.
Nem hápogtam, elmondtam a tényeket, mutattam kollégának ezt azt.Pontosan tisztában vagyok az árakkal, a felhasználási területekkel stb....azzal is, nekem milyen az életvitelem, arra mi a megfelelő eszköz. Nem érdekelnek a méretek.
Te valamit nagyon benéztél. Mielőtt beleállsz egy másik fórumozóba, ajánlott használni az eszed.
Ne keltsd itt feleslegesen a feszkót.(#33) Döglött Róka
TE kezdted el, gondolkozz már, ismételten. -
myckey
veterán
válasz
Döglött Róka #28 üzenetére
Mégegyszer?
Nem értelek, magyarázd meg . Szerintem rossz embernek címezted.
-
myckey
veterán
Én is mutattam fentebb egy boltot, itt is van lehetőség próbára-egyebekre.
284 ezerértDe a haverral 2-3 hete voltunk Sarkcsillag Sport Boltban, itt is vannak kiállított-üzembehelyezett verziók.
Vagy Mountex, esetleg.
Más:
Egyébként ezeket az órákat, nem igen érdemes összehasonlítani a samsung meg alma, és tudom is én milyen okosórákkal. Az anyaghasználat, felhasználási területe, szenzorok, üzemképesség stb...egy másik világ. Mint mondjuk a Suunto merülő/búvár órái, ésígytovább.
Suunto 9 Baro, mint alternatíva(titaniumban,is)Jó ideje szemezek én is(informálódtam is egy kollégával) a Polar,Suunto,Garmin vonalról, mert maximálisan ki tudnám aknázni a benne rejlő lehetőségeket, csak éppen....
-
myckey
veterán
Jelenleg 284 ezerért "már" hozzá lehet jutni, azért ez így kedvezőbb, mint az említett összeg.
Itt azért az anyaghasználat nem egy..... többek között. Az anyagminőség sokat dob a dolgokon.....többek között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mit tud egy sokkolóan drága sportóra egy olcsóbbhoz képest? Napelemes rásegítést a fantasztikus üzemidőre, meg mindent, amit a műfajtól elvár az ember, egy bökkenővel.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest