- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Akciókamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
pl?!... grafban simán gondolom....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
Ez ugye nem jön 360-ra ?
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz - = Zk = - #7 üzenetére
Nekem pont a Horizon tetszene, nyílt, szabadon bejárható tér, rengeteg kipróbálható autó, versenyzés, és ez a zsáner PC-n nincs kitöltve, semmivel. (brr, a TDU2-ben még legmagasabb szinten is nyúlós volt az irányítás, ha a bukkanó végén felbukkant pont az útvonalamon szembe egy autó, már tudtam, hogy kár rángatni a kormányt, fékezni, úgyis neki fogok menni. Ezzel szemben a Horizonos videókban csak úgy cikáztak a szembejövők között)
Gyuracell: igen, tudom, hogy a The Crew közelíti meg leginkább, de még ez is nagyon messze van ettől.
-
Gyuracell
csendes tag
válasz GhanBuri Ghan #6 üzenetére
A The Crew lesz ősszel ami ha csak részben is, de talán visszatud majd adni valamit a TDU-s élményből PC-n, persze nem hinném, hogy ezt bármiben is megtudná közelíteni
-
- = Zk = -
félisten
válasz GhanBuri Ghan #6 üzenetére
engem annyira nem hatott meg a TDU2... sem az 1. pedig tetszene
az irányíthatóság végett" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
GhanBuri Ghan
őstag
PC-re miért nincs hasonló játék a TDU2 óta?
-
- = Zk = -
félisten
megesik.... ezért ne kösd fel magad... se őt
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
alevan
őstag
Barátok.... nekem egy barátom van aki Xbox-al rendelezik, és vele sem egyezik azon játékok halmaza amit szeretünk játszani...
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Garada
őstag
válasz gyuribácsi88 #1 üzenetére
Nincs kétség valóban az, bár a végleges verzió kíváncsi leszek mennyire üt majd el ettől.
-
addikt
Nagyon szép, kérdés milyen lesz a végleges amit kiadnak.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest