Új hozzászólás Aktív témák
-
köszi, aranyos vagy, szerencsére azért viszonylag kialakult koncepciónk van az oldalak arculatát illetően. a Gamepod ráadásul a legújabb designunk, tehát nem fogjuk egyhamar lecserélni, max picit reszelni rajta.
a top 5-ből fölösleges top 10-et csinálni, túlzsúfolná. hírek amúgy nem kerülnek ide többet, erre jól ráéreztél. a hét főbb hírei lehet 4 helyett 6 elemű, de annyival lejjebb tolja a többi, sokszor újabb, aktuálisabb hírt, tehát egyelőre nem szeretnénk, majd meglátjuk.
a ti írtátokkal viszont nem értek egyet, ha kitesszük oldalra, még kevésbé lesz szem előtt, pedig fontos tartalom. és szerintem a legjobb helyen van, a hírek között.
a bal hasábot megtömhetjük még gamepodos dologgal, de tedd a kezed a szívedre: mi hiányzik még neked a középső hasábból?
-
volvoguy
addikt
alakul alakul az oldal....csak azt ne kövessétek el, amit a Gamestar.hu tett.....jó kis design lecserélték egy kalap sz@rra....
de akkor az észrevételeim, amikkel remélhetőleg segítem a munkátokat
- ha van rá lehetőségetek, és energiátok, én a helyetekben a TOP 5 rovatból TOP 10-et csinálnék....
- Mivel a HÉT FŐBB HÍREI rovatba kerülnek az általatok legfontosabbnak tartott hírek, ezért sztem emiatt a jövőben a TOP 5-be nem szükséges híreket rakni, talán csak nagyon kirívó esetekben....így a TOP 5-be kerülhetnének a legolvasottabb, legnépszerűbb, legérdekesebb írások...
- a HÉT FŐBB HÍREI-t én megpróbálnám kibővíteni...mert 4 hír fér csak ki....jó lenne minimum 6
- a FRISS HÍREK-el nincs gond....nyílván ott vannak a kevésbé izgalmasabb hírek, de én a TI ÍRTÁTOK-at kivenném onnan...elhelyezném valahol oldalta többi dolog sztem rendben van...de volna itt még valami - nem tudom, hogy ez az oldal felépítéséből adódik, de sztem elég nagy pazarlás a jobb és baloldali oldalsávban az a sok felesleges dolog...Videókártya hírek, Videókártya tesztek, Kiemelt fórumtémák...ezek a Prohardver-hez kapcsolódnak, én a helyetekben ezek helyére is inkább a Gamepod-os rovatokat illeszteném be....
Egyszóval jól halad az oldal, jó úton, csak a felahsználóbarát felületre ügyeljetek, legyenek jól elkülönítve a dolgok, átláthatóan...
-
válasz
Quiksilver #12 üzenetére
kérsz ahhoz is jogot?
-
hajrá Gamepod!
épp arról beszéltünk napossal az imént, h az összes PH-portál közül a Gamepod arculata a leginkább ütős, kiforrott, "egyben van", arra vagyunk a legbüszkébbek.
-
Sweet Lou 6
addikt
Jó lett az átrendezés! Tetszik
-
válasz
Quiksilver #9 üzenetére
Mint az ufókat ugye?
-
válasz
Quiksilver #7 üzenetére
Hol látsz te zöld számokat?
-
Nekem nem írja a megjelenéseket a cikk után.
Azért tetszik. -
Zsoccc
senior tag
válasz
,,no name" #3 üzenetére
Természetesen, csak nyugodtan!
-
Sirandrish
legenda
Nekem bejön a cuccos...grat
-
nrgia
őstag
Nem rossz-nem rossz, de még szokni kell...kicsit lassú az átállási kvótám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest