- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Faceless-
őstag
Persze mert minden gyereknek egy hosszú utazás alkalmával egy 3600 mAh-ás aksi az álma amivel, még a határig se jutnánk el már tölteni kell.
Jó oké ez a külön áruház ez jó húzás, de fölösleges ha kevés az üzemidő.
[ Szerkesztve ]
-
lazlogogola
tag
Már a fiam is megtanulta 2 évesen az autó hátsóüléséről, hogy "tőtő" és akkor rádúgom a szivargyújtóra egy flexi kábellel ami kb. 3 méteres.
Sajnos tényleg gyorsan merülnek. -
kelly416
veterán
Igen, a kölyök kiadásokra én is vevő lennék. Hiszen a gyerek játszani akar (vas kell bele), de nem keveset (jó akku kell bele), miközben vigyázni sem nagyon vigyáz rá (legalább gumirozott borítás + némi IP védelem) és ugye azért túl drága cuccot nem adunk a gyereknek játszani. Kár, hogy ez itt nem nagyon valósult meg. Vagy a kezem van messze a bilitől?
-
moleculez
veterán
Ez már tesztelve is volt nem???
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
saiyajin
senior tag
Szerintem is lenne kereslet az ilyen gyerekeknek szant tabletekre, csak kicsit komolyabban kene vennie a gyartoknak.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Csapoati
nagyúr
-
kelly416
veterán
Nem tudom, annak idején mi zuhogó esőben (persze nem télen meg hidegben) rohantunk ki őrültködni. Onnantól kezdett megszakadni a felhőtlen boldogság, hogy az első papírt (barna személyi, diákigazolvány stb.) a nyakunkba akasztották, amire vigyázni kellett. Lehet, hogy már én vagyok túl öreg?
-
Enci1983
senior tag
Én támogatom, ezekből a gyerekekből lesznek talán a jövő számítástechnikai zsenijei. Hatalmas előnnyel indulnak az előző generációhoz képest. Mindenben csak a rosszat meglátni nem visz előre.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
lazlogogola
tag
A fiam két éves volt amikor az első tabot megkapta (Koobe S7 Dual) gumiboritás,de kevés RAM
2 hónappal később kapott egy Navon Predator 7-st (1G Ram)Édsanyámtól kérdeztem,hogy apukám ha lett volna ilyen lehetőség 40 évvel ezelőtt megvette volna-e nekem?
a válasz egyszerű volt:
" Tudod,hogyx minden sz**t megvett neked,mert szeretett!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest