Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlogogola
tag
A fiam két éves volt amikor az első tabot megkapta (Koobe S7 Dual) gumiboritás,de kevés RAM
2 hónappal később kapott egy Navon Predator 7-st (1G Ram)Édsanyámtól kérdeztem,hogy apukám ha lett volna ilyen lehetőség 40 évvel ezelőtt megvette volna-e nekem?
a válasz egyszerű volt:
" Tudod,hogyx minden sz**t megvett neked,mert szeretett!"
-
Enci1983
senior tag
Én támogatom, ezekből a gyerekekből lesznek talán a jövő számítástechnikai zsenijei. Hatalmas előnnyel indulnak az előző generációhoz képest. Mindenben csak a rosszat meglátni nem visz előre.
-
kelly416
veterán
Nem tudom, annak idején mi zuhogó esőben (persze nem télen meg hidegben) rohantunk ki őrültködni. Onnantól kezdett megszakadni a felhőtlen boldogság, hogy az első papírt (barna személyi, diákigazolvány stb.) a nyakunkba akasztották, amire vigyázni kellett. Lehet, hogy már én vagyok túl öreg?
-
saiyajin
senior tag
Szerintem is lenne kereslet az ilyen gyerekeknek szant tabletekre, csak kicsit komolyabban kene vennie a gyartoknak.
-
moleculez
veterán
Ez már tesztelve is volt nem???
-
kelly416
veterán
Igen, a kölyök kiadásokra én is vevő lennék. Hiszen a gyerek játszani akar (vas kell bele), de nem keveset (jó akku kell bele), miközben vigyázni sem nagyon vigyáz rá (legalább gumirozott borítás + némi IP védelem) és ugye azért túl drága cuccot nem adunk a gyereknek játszani.
Kár, hogy ez itt nem nagyon valósult meg. Vagy a kezem van messze a bilitől?
-
lazlogogola
tag
Már a fiam is megtanulta 2 évesen az autó hátsóüléséről, hogy "tőtő" és akkor rádúgom a szivargyújtóra egy flexi kábellel ami kb. 3 méteres.
Sajnos tényleg gyorsan merülnek. -
-Faceless-
őstag
Persze mert minden gyereknek egy hosszú utazás alkalmával egy 3600 mAh-ás aksi az álma amivel, még a határig se jutnánk el már tölteni kell.
Jó oké ez a külön áruház ez jó húzás, de fölösleges ha kevés az üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Tajvanon debütál a Samsung mérsékelt árfekvésű héthüvelykes táblagépének „kölyök” kiadása.
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest