- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
Fene tudja, nálam mindenképp toronymagasan előnyben van egy szép, ellenálló felületű alu ház (nyilván egy titánium vagy magnézium is jó lenne, de az egy 0-val megdobná az árat
).
Az akku üzemidők meg nem igazán javulnak, mert bár a procik csíkszélessége csökken, relatív fogyasztásuk kevesebb lesz, de a teljes fogyasztás így is nő, a hihetetlen 720p-s, meg ki tudja mekkora HD kijelzők sem segítenek a dolgon... az aksik meg régóta eléggé nem fejlődnek.
Nekem az a nézetem, hogy nagyjából elérték a telefonok azt a technikai határt, ahol már kvázi mindenre elég a teljesítményük (mondjuk max. egy alacsony órajelű kétmagos lenne még kívánatos), innen számomra érthetetlen a nagy GHz és procimag - vadászat...
Vagy, ha pontosabb szeretnék lenni, azt mondanám, hogy a hardverek teljesítménynövekedésével nem nő arányosan a felhasználói élmény.IMHO.
Szerk:
drzsoo1: igazad van, az N9 az nekem is tetszik, néztem is, hogy miféle anyagból van a háza. Az dícséretes, mert tényleg minőséginek érződik!
Szóval van kivétel, de kb. fehér holló gyakorisággal. A legtöbb Samsung-LG-stb műanyag egyszerűen gyalázatos. Mint valami gyerekjáték.Cyberpunk: na igen. Erről van szó.
-
geezer
aktív tag
Annyi igazság van benne, hogy bár a legtöbb app elmenne gyönyörűen egy 1GHz körüli egymagoson, normális grafikus chippel, azonban, mivel nincsenek optimalizálva a programok, egyre erősebb (és így pazarlóbb) vasak is kellenek. Persze a 4magos egyelőre még elég 'LOL' kategória számomra is.
-
geezer
aktív tag
Amig a Samsung "csúcsmobilja" olyan gány műanyag gagyi, amilyen jelenleg, addig inkább tennének köré egy fém házat, semmint hogy az egekbe növelik a hardver teljesítményét hogy ezzel fordított arányban csökkenjen az üzemidő. Nem kéne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest